İnternet Sağlayan Firmalar Güvenilir Mi ?

Erva Mert

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
51
Yer
Dalaman
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yaşadığım bölge de herhangi bir internet ve uydunet altyapısı yoktur. TTNET başvuru merkezine gittiğimde ve 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri aradığımda altyapının bir kaç yıl veya ay içerisinde geleceği söylendi. Başka bir sıkıntı olarak telefon şebekeleri EDGE olarak çalışıyor. Şebeke sıkıntısını bildirdiğimde bana 7-8 ay içerisinde baz istasyonu kuracağını söylediler. Ben de bulunduğum şehir de bir kaç internet sağlayan firma araştırması içerisine girdim. Bir kaç güvenilir firma buldum. Acaba bu firmalarla acaba internet anlaşması yapabilir miyim ? Bir kaç sonra bana yamuk yaparlar mı ? Yani başka şehirler de kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi ? Bu arada internet sınırsız 8mbit hızlı 35GB SKK'li.
 
oturduğunuz evde alt yapı yoksa internet hizmetlerinden faydalanmanız zor çünkü bütün internet sağlayıcılar türk telekom un alt yapısını kullanıyor malesef :(
 
Arkadaşın bahsettiğini anlıyorum yazlıktayım ve bizde bunlardan almayı düşündük firmanın güçlü internet antenleri var sizede 200-300 TL'ye çekmesi için alet aldırarak internet sağlayacak değilmi ? Güvenilirdir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı