GTX 1060 MSI mı? Asus mu?

GTX 1060?

  • Asus

    Oy: 27 34,2%
  • MSI

    Oy: 52 65,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    79
ASUS'un ekran kartları çok kaliteli ve sağlam oluyor. Eski ekran kartım ASUS HD 7770'e son zamanlarda sırf bozulsun ve yeni kart alacak bahane bulayım diye bildiğiniz işkence çektirdim, yapmadığım eziyet kalmadı, son 2 ay ve yaz günlerinde OC'lu halde saatlerce Battlefield 3, Skyrim, Metro 2033 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynadım, işlemcinin stok fanı elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyordu ama kart bana mısın demedi, en sonunda kartı 180tlye sattım HD7850 aldım, sattığım arkadaşım halen kullanıyor en son GTA 5 oynuyordu, anladım ki sağlamlık konusunda ASUS un üzerine marka yok.
 
Nvidia GTX 1050 sürüp RX 480'i gömemez, RX 470 ve RX 460 çıkıyor. @DefaultGamer
Rx480 le eşdeğer güncel bir Nvidia kartla amd arasında kalsan Rx480 mi alırsın Gtx1050 mi ? Ben zaten rx serisini bitirir demedim Rx480 i bitirir dedim. 1060 daha performanslı biraz lite versiyonu olarak 1050 gelse niye alalım ki Rx480 babamın markasımı Amd.

Bütün oyunlar Nvidia destekli diye AMD kartar oyun çalıştırmıyor mu? Dediğiniz gibi olsa AMD çoktan batmış olurdu. Nvidia elbette başarılı bir marka ancak AMD' de bu başarıya uygun fiyatlarıyla yanıt veriyor ve vermeye devam edecektir.
Tamamda ne alakası var dediklerimle dediğinizin bizzat şahsım Amd kart kullanıyorum. Demek istediğim Nvidia hamle bekletiyor piyasa onun elinde zaten acele etmiyor. 1050 illa gelicek ancak önce Amd den hamle bekliyor. Eli iyi pazarın büyük dilimi elinde.
Dikkat ederseniz Amd bir devrim bir çığır açma ve piyasayı toplama hevesinde Rx serisinin pazarlanma şeklinden görülüyor. Nvidia tarafı ise rahat yani.
Yoksa amd tabiki iyi bir ekran kartı firması bunu bu forumda tartışçak biri yoktur herhalde.
Ben pazar koşulları ve stratejilerinden bahsediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı