1000-1700 Notebook Tavsiyesi

WatchCats

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 6 yıllık Toshiba A300'u emekliye ayırdım. Yeni bir cihaz almaya niyetim var, yardımlarınızı bekliyorum. Oyun konusunda sıkıntı yok PS4 kullanıyorum ama CS:GO'ya da hayır demem :)

Isınmayan ve internette gezerken çoklu sekme açınca şişmeyen dar boğaza girmeyen güncel işlemcili sistem tavsiye ederseniz sevinirim.

i3 mü İ5 mi ? 5.nesil mi 6.nesil mi ? İntel HD yeterli olur mu ? İllaki 940m mi olacak ? Biraz kafam karıştı.

Genel Kullanım amacım :

- İnternet
- Film
- Free to play oyunlar
 
Ben 1080p monitörü olan bir ürün tavsiye ederim, bu fiyat aralığında çok yüksek oyun performansı olan bir ürün bulmak imkansız. İnternet ve çokluortam kullanımında FullHD monitör daha kullanışlı olacaktır.
Diğer taraftan tavsiye edeceğim kriterler:
En az 8 gb RAM kapasitesi,
gt840m veya r7 m440 ve üzeri grafik yongası,
Mümkünse SSD yoksa SSHD>7200rpm HDD> 5400 rpm HDD (genel bir fikir verecektir.),
Seyyar (Mobil) kullanım fazla olacaksa daha uzun kullanım süresi sunan pil(bayarya) 4+ hücre, yine güç adaptörü orta seviyede 65W+ olarak düşünülebilir,
Monitörün panel (renk, piksel, görüntü) kalitesi: daha yüksek karşıtlık (kontrast) oranı, mat ekran ve daha yüksek parlaklık değeri daha iyidir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı