Dota 2 Her Gün Güncelleme Gelmesi

IronsideOdin

Kilopat
Katılım
15 Mart 2016
Mesajlar
176
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Karışık
Merhaba arkadaşlar. Oyuna her gün güncelleme geliyor, bu güncellemeler genelde 50-100 MB arası oluyor. Bazen de 300-500 MB arası oluyor. Bugün de gelen 756 MB güncelleme ile artık sinir katsayım arttı. Neden bu kadar güncelleme geliyor? Sürekli indirme durumundayım, sinir oldum. Çözüm var mı? Ben bulamadım, yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni hero geldi bugün, Azgalor - Underlord (Eski ismiyle Pit Lord). 756 MB güncelleme onun için. Bunun dışında son zamanlarda sürekli etkinlik oldu, The International 6 yeni sonlandı. TI 6 için çıkan hazine güncelleştirmeleri, Arcana oylaması gibi şeyler update gerektirebilir. Bunun yanında oyunda yaşanan savaş kombinasyonları, olasılıklar sonsuz gibi olduğu için sürekli bir bug veya bug abuse (suistimal) durumu söz konusu. Bunlara çözüm getirebilmeleri için update yapmak zorundalar. Sık update gelmesi normal. 300 MB'tan büyük update geliyorsa bilin ki oyuna bir şeyler gelmiştir, herolar buff/nerf yemiştir. Changelog takip edin gelen update sonucu ne olmuş bilmek için.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı