Boyum Ne Kadar Uzar?

16 yaşında boyunun uzama ihtimali yüksek ama uzamayabilir de, misal ben 15-16 yaşından beri 1.75 boyundayım şuan 19 yaşındayım. Ümidini kesme sütü bol iç, düzenli uyku uyu, esneme hareketleri yap. Keşke bende senin yaşında boya taksaydım belki şuan 1.80 falan olabilirdim:cry: ama yinede biraz ümidim var benimde, bakalım uzayacak mıyım:kararsız:
Ha bak uyku inanılmaz önemli bir şey boy uzama da geninde varsa onuda kesersin 2 den sonra yatarak, saçma salak esneme zıplama hareketleri iş görebiliyor bazen tabi ki devamlı yapılınca.
 
Arkadaşlar her şey boy değildir. Benim boyum 1.86 ama kilom 55. Kullandığım resim geçen yıl çekildi ve o zaman 60 kiloydum. Ne yaptıysam kilo alamadım hatta 55'e kadar düştüm. Deseniz ki boyun 1.75'e düşsün, kilon da 66'ya çıksın. Hiç düşünmem kabul ederim. Orta boylu olmak sıkıntı değildir. Ama uzun olup da bu kadar zayıf olmak ciddi sıkıntıdır.
Hocam biraz geç oldu ama haber vermek istedim konuyu açtıktan sonra anti gravity boots diye bir şey keşfettim barfiks çubuğuna ters asılmayı sağlıyor. Yaklaşık 4 aydır falan uyguluyordum bir yandan da body building sporuyla uğraşıyorum açıkçası karın kası için almıştım ancak salonda boy kilo ölçündüm çünkü akrabalardan ciddi şekilde boyumun uzadığına dair tepki alıyordum sonuç olarak 1.78 boy, 74 kiloyum açıkçası pek inanamadım ilk başlarda ancak mümkünmüş büyüme plakalarım hala açık. Doktorun tahminine göre ortalama 1.85 falan olacağım(inşallah) boy ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşlara moral olsun diye yazıyorum gerçekten uzayabilirsiniz.
 
Kafana takma böyle şeyleri. Daha yaşın var. 28 yaşına kadar boyun uzamaya devam edicek.
 
Boyu ben de çok takardım, sonra kabullendim :) Senin yaşlarındayken ben de vücut geliştirme ile uğraşıyordum, boy anlamında hiçbir etkisini görmemiştim, zaten boy için yapmıyordum. Gerçi etkisi olduysa bile olumsuz yönde olmuştur çünkü o yaştan bu yaşa kadar hiç uzadığımı sanmıyorum :D Uzama ile işim kalmadığı için kendimi olduğum gibi kabullendim, kafaya takılacak en son şeylerden biri olmalı bu.
 
1.77-1.78 boyum var, göstermiyorum da. Ben de çok takıntılıydım boy ile ilgili hala daha takıntılıyım biraz ama kabulleniyorsun. :D Dert etme, rahat bir kaç santimin var senin. Zaten bayan boy ortalamasından bir hayli yükseksin, kısa da değilsin. Boya takıntılı oldugun için herkes uzun geliyor sana, 1 uzun olan 5 uzun geliyor. Ben kabullendikçe insanların boyu kısaldı resmen çevremdeki :D Sanki ülke Almanya, Türkiye'desin 1.74-1.75 bulan kapıyor. :D
 
Çok şükür ki boyum 1.83. Bir sıkıntım yok mutluyum. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı