Termal Macun Sonrası Aşırı Isınma

Zalman ZM STG-2'nin sitesinde böyle bir bilgi bulamadım.
Arctix MX-4 buldum 8.5 W/mK oranına sahip onu anlmayı düşünüyorum, belki yardımcı olur.
 
Zalman ZM STG-2'nin sitesinde böyle bir bilgi bulamadım.
Arctix MX-4 buldum 8.5 W/mK oranına sahip onu anlmayı düşünüyorum, belki yardımcı olur.
İyi kide almamışım onu. :) 17 TL aldım arasında pek fark yok benim aldığım macun sert ve 5 W iletkene sahip. 200 dereceye kadar ısınmaya dayanıklı. Bak buda olmasaydı birde Casper en çok ısınan marka. O zaman 9 W'lik vardı onu alacaktım. 5 W yetti bana.
 
Ortada termal macunla ilgili bir sorun yok yalnız. Bakır borulara ısı geçişi oluyor elinizle kontrol etmişsiniz. Sorun büyük ihtimalle o bahsettiğiniz soğuk olan bakır borularda bir şekilde zarar görmüş olabilir ya da özelliğini kaybetmiş olabilir. Termal macunu sürülmesi gereken her noktaya sürdüğünüzden eminseniz ısının hissedilmediği bakır borulardadır sorun.
 
Az önce kontrol ettim tekrar o dediğim borular da parmağımı yaktı off keşke yakmasaydı da bari soğutucu da sorun var deseydim
 
Daha önce 60 olan şey sırf üzerinde ki saçma macunu sildim diye mi şimdi bozuldu anlamadım gitti ya off.

Evet sonunda olay çözüldü, Arctic MX-4 aldım ve herşey iyi durumda (en azından 73'u geçmiyor), zamanla daha iyi olacağına inanıyorum, boşta da 33,34 geziniyor. Demek mi ne imiş, her macunu her yere sürmiyecekmişiz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı