A10-7870K ve GTX 970 darboğaz

YasirHoca

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2014
Mesajlar
2.024
Makaleler
5
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, işlemcim A10-7870k. Şu an işlemcimi güncelleyecek bütçem ne yazık ki yok, GTX 970 ekran kartı alsam, bu işlemciyle darboğaz olur mu, olursa ne derecede olur, günümüz oyunlarını darboğaz olsa bile 60 FPS'de götürür mü, darboğaz olursa bunu hisseder miyim? V-sync kapalı olacağı için 60 FPS üstünün bir önemi yok benim için. Bu gibi soruların cevabı benim için gerçekten çok büyük önem arz etmekte. Veya burada nasıl bir yol izlemeliyim, kendimi sıkıp 800 lira civarlarında i5+anakart bir sisteme mi güncellemeliyim, yoksa böyle 1 yıl beni idare eder mi? Lütfen cevaplarınız benim için çok önemli. Teşekkürler iyi geceler.
@Asım Demir @JaroxJamaica Müsaitseniz, tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını al çok büyük etki hissetmezsin darboğaz konusunda ama sonradan anakart ve işlemci almani tavsiye ederim. Öncelik olarak ekran kartını alıp oyun oynayabilirsin. Bir videoda izledim 7890k ile rx 480 darboğaz olmuyordu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı