[Alındı] Intel i7 6700K MSI GTX 1080 Sistem

Hocam merhabalar. Sistem toplama aşamasındayım ilk olarak kasayı alıcam fakat çok fena arada kaldım.

NZXT H440
Corsair Graphite 780T
NZXT Noctis 450 arasında kaldım

Sizin bu konunuzu gördümde ordan yazmak istedim, kasadan memnun musunuz acaba ? Dezavantajları var mı kasanın ? Bu üç kasa içerisinden hangisini tavsiye edersiniz. Birde sanırım kasayla gelen fanlar ledsizmiş biz onların yerine renkli fan takabilir miyiz? Sıvı soğutucu olarak Corsair Hydro h110 serisinden bi ürün düşünüyorum kasaya sığar mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
 
Kasa cidden çok kaliteli o konuda şüphem yok. Beni cezbeden yönleri Psu bölmesi, güzel kablolama,yan büyük camı, arka braket aydınlatması, ses yalıtımı. Ama alınca öğrendiğim en sevdiğim yandaki fan hub kısmı oldu. Tüm fanları oraya takıp o kısmın bir kablosunu CPUFAN1 ' e takıyorsun hepsi işlemci soğutucunun hızında çalışıyor.

Tek eksi diyebileceğim tabi bana göre değil ama CD/DVD Rom yeri yok alırken onu da düşün. Tabi onlar harici de takılabiliyor USB ile.
 
Teşekkürler herkese o zaman resimlerle açarız yenisini:ROFL:.

Asus Vx228h hocam çok eleştirildim ama memnunum.


Hayırlı olsun sisteminiz. Hocam aldığınız monitörün windows monitör ayarları sekmesinde 75 hz seçeneğini var mı? Birde kutusundan hdmı kablosu çıkıyor mu çünkü sitesinde vga kablosu var yazmakta?
 
Hocam evde buldum birtane ya herhangi bir tane olabilir çok bir şey değişmiyor. İlla ki en iyisi derseniz altın uçlu alın.
 
Hayırlı olsun hocam :). Benim şöyle bir fikrim var. Şu anda kullandığın 1080p monitörü ileride 2K veya 4K monitör ile değiştireceğine DSR kullanıp görüntü kalitesi 2K veya 4K yapabilirsin (Sadece oyunlar içinde olabilir). Ama yazılar biraz küçük olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı