Telefon İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi

aksar

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2016
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar en fazla 50TL olacak kullanıp test ettiğiniz (yani video üzerinden değil) gerçekçi bir sanal gerçeklik gözlüğü önerir misiniz? Kendim Cardboard kullanıyorum ama gerçeklikle hiçbir alakası yok. Yani beynimi kandırabilcek bir gözlük istiyorum.

Arkadaşlar internetten VrBox aldım. Cardboard ile arasında dağlar kadar kalite farkı var. Cidden bildiğin sgerçek gibi. Bf2'de yürümek içi gerçek hayatta yürüdüm. Öyle bir algı yapıyor. Cardboard ekranı tam göstermeyip gözü ağrıtırken bu ekranı tam gösterip gözü ağrıtmıyor. Cardboard'da sadece odaklandığın yer netti bu gözlükte öyle değil. Her yer net ve güzel görünüyor. 25TL civarlarında (23 yada 24TL) internette bulabilirsiniz.
 
Hocam Türkiyeden almak şart değilse Ali Express de 17 dolara bobovr Z4 mini alabilirsin rahatlığı iyi bir cihazdır vr box vr shinecon gözlükleri gibi sahtesi yoktur ve 120 derece fov açısı ile en yüksek fov oranına sahiptir ama ali express de doğru satıcıyı bulmalısınız satıcılar size farklı şeylerde gönderebilir
 
Sanal gerçeklik deneyimini telefondan olabilecek en iyi kalitede yaşamak istiyorum diyorsanız ve elinizde Samsung'un Note5 veya daha üzeri bir telefon varsa kesinlikle kullanım kolaylığı, yazılım desteği bakımından Samsung Gear VR 'ı öneririm. Şayet böyle bir telefon yoksa, üstteki arkadaşın söylediği gözlük piyasanın en iyisidir. Bobovr z4'ü bizzat test etmiş biri olarak görüntüsü samsung gear vr'dan bile net ve berrak.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı