İllegal Film Siteleri

Muhammed96

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2014
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ne zamandır kafamı kurcalayan bir soru bu. Legal olmayan film izleme & indirme siteleri neden açık? Film şirketleri bunun için bir şeyler yapamıyorlar mı? Ayrıca bu filmleri internete yükleyen kişilere ceza verilmiyor mu?
 
Bunları upload edenlere ceza verilmiyor mu peki?

Bu arada az önce technopat'ta google reklamlarda Yandex'in reklamını gördüm. Tıklayınca bu çıkıyor:
089.png

Şimdi Yandex bunu nasıl yapıyor, yani internetten film izlemeyi teşvik etmiş olmuyor mu? Yandex videodan film diye aratınca da direk vk.com linleri veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bro siteleri kapatırsın onu anlarım da torrent'leri nasıl durduracaksın ? Torrent'de dizi ve film arşivlerine bi zarar gelsin savaş çıkar vallaha.
 
Aynen. Zaten değirmenin suyu Torrent'ten. Nitekim bu adamlar YIFY gibi sürümleri bile RIP yapabiliyorlar. Örneğin YIFY sürümlerindeki filmlerin bitrate'si, yani saniyede ekrana yollanan görüntü sayısı 960 ise, bu adamlar bunu bile azaltıp kamuya HD mührü koyup servis ediyorlar filmleri. HD sözkonusu ise bir film en az 7000 bitrate'ye sahip olacak. Zaten bu ayardaki filmleri streaming stili ile izlemeniz mümkün değil. Dikkat çektiğim şey HD diye diye insanları kandırmaları. Şunu da belirteyim, dizimag vardı bir aralar. Kapatıldı. Yani bazen belli kapatılmalar oluyor.

Ama arkadaşların dediği gibi, hangi birine müdahale edeceksin?

Örneğin en son KAT'ın sahibi Artem Vaulin tutuklandı. Torrent dünyasının bir numaralı sitesi KAT vefat etti. Bu çok büyük bir kayıptır.

Fazla korsana girip ban yemeyelim adminlerden.

Yani torrent camiası da son zamanda biraz darbe aldı, bunu belirtelim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı