RivaTuner Cannot establish connection with the uptade server hatası

Katılım
26 Mayıs 2016
Mesajlar
6
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hentbolcu-Öğrenci
Hayırlı Ramazanlar, oyunlarda gpu sıcaklığı, cpu kul vs. değerlerini görebilmem için "Msı Aferburner" programını yüklemiştim. Fps değerini gösterebilmesi içinde Riva Turner Static Serverı yükledim. Fakat ne yaptım nasıl oldu bilmiyorum oyunlara girdiğimde afterburner'i açmama rağmen gpu fps değerleri gözükmüyor. "Cannot establish connection with the uptade server" diye bir hata alıyorum. Acaba programı mı güncellemem gerek nasıl güncelleniyor ne yapamam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.


hata.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununa çözüm bulabildin mi? Ben de aynısından muzdaribim.
Araştırmama rağmen ve güncelleme yapıp, eski sürüm Rivatuner yükleyip denememe rağmen sorunu çözemedim. Ayrıca oyunu açtığımda sol tarafta dikey bir şekilde kalın bir çizgi çıkıyor değerleri okuyamıyorsun rahatsız ediyor ve oyunda açılmama gibi problemler oluyor.
 
merhaba eğer güncellemeleri elle yaparım bana sıkıntı olmaz yeter ki o hata bilgisayarı açtığımda gelmesin diyorsan resimdeki gibi yap sıkıntı kalmaz.. kolay gelsin...
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    119,9 KB · Görüntüleme: 486
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 641
merhaba eğer güncellemeleri elle yaparım bana sıkıntı olmaz yeter ki o hata bilgisayarı açtığımda gelmesin diyorsan resimdeki gibi yap sıkıntı kalmaz.. kolay gelsin...
Aynı hatayı ben de alıyordum. Yanıtınız için teşekkürler sorunum çözüldü.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı