Yeni çizgi roman okumaya başlayana tavsiyeler

suicide squad, filmide yakın zamanda çıkacak suicide squad2 de temmuz ayında çıkması bekleniyor
deadpool çizgiromanlarıda bence okumaya değer
 
Konu biraz eskimiş ama yine de cevap vereyim. İlk önce karakterlerin orijinlerinin anlatıldığı çizgi romanları al. Eğer karakterlerin orijinini falan biliyorsan ve güçlerini, özelliklerini de biliyorsan, DC'den Injustice: Gods Among Us, Batman: Öldüren Şaka, Batman:Ailenin Ölümü, Kara Şövalye Dönüyor, Kingdom Come ve karakterlerin New 52 serisi çizgi romanlarını öneririm, bu arada artık New 52 evreninden Rebirth evrenine geçtiler ama Rebirthler henüz Türkçe olarak çıkmadı, Marvel'dan ise İç Savaş, Ultron Çağı, Avenging Spider-Man, New Avengers, Avengers VS X Men gibi serileri öneririm ama karakterlerin orijin hikayelerini bilmiyorsan Marvels adındaki tek bir çizgi roman ile önce karakterlerin orijinlerini öğrenip sonra da bahsettiğim seriyi okuyabilirsin. Yalnız arada DC ve Marvel diye ayırdıklarıma dikkat et bunlar ayrı şirketlerdir. Mesela DC'nin bilinen karakterleri Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash'tır. Marvel'ın bilinen karakterleri ise Captain America, Spider-Man, Iron Man, Wolverine ve X Men üyeleridir.
Bu arada sakın Deadpool çizgi romanlarıyla başlama çünkü Deadpool Marvel Evrenini Öldürüyor çizgi romanını okuyan çoğu çocuk "Deadpool, Marvel Evreni'ni öldürdü. En güçlü Deadpool" gibi sözler söyleyip Facebook gruplarında sinirlerimizi bozuyor. Tamam eğlenceli karakter ama abarttılar.
Bu arada Facebook adresi vermenin yasak olup olmadığını bilmiyorum. Eğer Steam hesabın varsa beni ekle ve seni oradan Facebook'a yönlendireyim.
Steam: dgknmlzmoglu
 
Merhaba bende çizgi roman almak istiyorum. Nereden alabileceğim konusunda tavsiyeleriniz var mı?
D&R gibi yerlerden al diyeceğim ama Avmlerdeki D&R'larda istediğin çizgiromanı bulamama durumu olabiliyor. İstersen çizgi romanları Türkçe çevirip basan ya da yurtdışından İngilizce getirten yayınevlerinden (Arkabahçe, Marmara Çizgi, Çizgi Düşer, JBC Yayıncılık vb.) veya D&R'ın internet sitesinden alabilirsin.
 
Merhaba bende çizgi roman almak istiyorum. Nereden alabileceğim konusunda tavsiyeleriniz var mı?
Selamlar, sana Marvel ve DC' nin birkaç çizgi romanının bulut linkini vereyim oradan indir indir oku paranla da diğerlerinden alırsın. :) MEGA - MEGA Çizgi roman okumak isteyenlere daima destek vermişimdir. :))
 
@Mlzmoglu hocam İnjustice :Gods Among Us, Batman : Killing Joke gibi epey DC çizgi romanı okudum, DC'ye doydum :) Şimdi hayırlısı ile Marvel'e başlayacağım :)
 
Selamlar, sana Marvel ve DC' nin birkaç çizgi romanının bulut linkini vereyim oradan indir indir oku paranla da diğerlerinden alırsın. :) MEGA - MEGA Çizgi roman okumak isteyenlere daima destek vermişimdir. :))
Ama sanırım çizgi romanları Türkçe'ye çevirip basan yayınevlerine destek vermiyorsun. Sonra neden yeni çıkan çizgi romanlar geç basılıyor dersin. Onlar emek veriyor. Lütfen emeğe saygı göster.
 
Ben genellikle İngilizce olarak okuduğum için Türkçe olarak çıkıp, çıkmamasıyla o kadar fazla ilgilenmiyorum. O yüzden rahat olabilirsin. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı