Çözüldü Aileme sigara içtiğimi nasıl açıklarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Beyler istediğinizi söyleyin ancak bu arkadaş biraz da abartiyor. Madem annen baban bilmiyor senin günde 3 paket bitirmen gibi bir imkan yok. Sabah 8'de kalkıp gece 12'de uyusan, 16 saat sigara içmek gibi bir imkânın var. Bu sefer de 26 dakikada bir sigara içiyor olman gerekiyor. Evdekiler bilmiyorsa evde 26 dakikada bir sigara içmen imkansız kardeşim. Bir de söylemeye bile korkuyorsun. Böyle bir ailenin içinde 26 dakikada bir sigara icemezsin. Saygılar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Anne/Baba ben sigara içiyorum. Hiç bırakmamı falan beklemeyin." bu kadar. Fazla karmaşaya gerek yok. Günde üç paket içiyorsanız zaten ciğer yaşınız 1 haftada 45 falan olmuştur. 45 yaşında adam da bunu söylemekten çekinmez. Ne kadar süredir içiyorsunuz meçhul. 2-3 ay içerisinde, günde 3 paket içmeye başladıysanız tebrik etmek gerek.
Siz içiyor musunuz ? Merak ettim de.
 
Sonunda başardım. 7 haftadır sigara kullanmadım. Tek yan etkisi aşırı yüksek sinir.

Bunu başardıysanız sizi kuru bir tebrik kesmez. Cunku 2 paketi birden kesmissiniz. Daha da soylenecek bir soz bulunmuyor sanirim.:like:
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı