H36ST, H36STPG, H36CA Güncel Bios Dosyaları

Diğer arkadaşlar nasıl yaptı acaba? onlar da olmuş. Onlar ekran kartını kapatmışlar ve sadece ati ekran kartları ile yollarına devam etmişler. Ben mi yanlış anlıyorum acaba yazılanları.
 
@Murat5038 murat bey yada bios güncellemesinde başarılı olan arkadaşlar uzak masaüstü ile flash belleğimi hazırlayabilecek birisi var mı..? Ne yaptı isem waiting for yada bad bilmem ne hatası aldım.Yardımlarınızı bekliyorum..
 
Ben cok ugrastim basarasiz oldum dikkatli ol verilen bioslarin icinde yalan yanlis BIOS'lar da var. Yanlis BIOS kurdum anakart degistirdim 200 lira gitti. Benim gorusum hic ugrasma oyle kullan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birisinde bad command diyor diğeri de herkesin aldığı waiting for diye başlayan bir hata alıyorum.

Ben cok ugrastim basarasiz oldum dikkatli ol verilen bioslarin icinde yalan yanlis bioslar da var.yanlis bios kurdum anakart degistirdim 200 lira gitti. Benim gorusum hic ugrasma oyle kullan
Üzüldüm senin adına.. Valla deli oldum ama Intel'i görüyor ATI'yi görmüyor. Kuruncada hem Win 7 de hem Win 10 da kurulum esnasında siyah ekranda kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
asus aldim zaten bi daha caspera yaklasmam
Asus'ta da siyah ekran problemi çıkıyor dikkat et. Birde atiden uzak dur birde ben iyi diye ATI aldım o zaman ama baya da kullandım bu zamana kadar bana mısın demedi ekran kartı güncellemesi haricinde. Şimdid e bu sorunu veriyor..

@Murat5038 bey siz her şeyi hazır etseniz sadece bu dosyaları flash belleğe at ardından DOS ekranına şunu sunu yaz deseniz birde o şekilde denesem..?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bende güncelleme yapmaya çalışıyorum "tp.bat" yazdığım zaman soru soruyor güncellemek istiyor musunuz diyerek "y" yaptığım zaman "file h36stca.401 doesn't exist!!" diye bir hata veriyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı