GTA 5 İçin PC Toplama

Teşekkür ederim. Verdiğiniz sistemi baştan değişikliklerle beraber uygulayıp ekran görüntüsü atacağım. 5-10 dakika sonra. İsterseniz steam'de arkadaş olabiliriz
 
Hocam sistemi burda herkes size bir öneri yapacak mesela siz sadece benim önerimi dikkate almayacaksınız başkalarınınkini de alacağınız için sistem önerisi yapmayacağım fakat tek önerim harddisk bile almayın hocam harddisk'e vereceğiniz parayı da SSD'ye verin 2016'nın yarısından sonra SSD'siz sistem sistem değildir ben 120GB aldım ve 120gb aldığıma pişmanım harddiskde ki oyunlar takılıyor ve ben SSD'ye gta 5 attım diyelim ssd'de yer kalmıyor denebilir harddiskte ki oyunlar kasıyor çok yavaş açılıyor tek önerim minimum 240GB bir SSD alın mutlaka.Alabiliyorsanız 480gb alın.
 
SSD sonrada eklenebilir.
Önceliğiniz kesinlikle SSD olsun sonradan alınır deyip bırakınca sistem çöp oluyor harddisk var ve o kadar yavaş ki dosyalarım klasörünü bile 10sn de açıyor hem çok eski de değil 2 yıllık harddisk.120gb SSD aldığıma pişmanım bari içine gta atardım 240gb alsaydım diye geçiyor içimden.Ben ssd'yi bile zor almıştım nasıl olsa harddisk var ne işe yarayacak 10sn geç açılsın bilgisayar demiştim ama şimdi 240gb almadığıma pişmanım düşünün.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı