Windows 8.1 Microsoft Hesabı Kaldırmak

Sefa Erbaşaran

Hectopat
Katılım
28 Mart 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kardeşim PC'ye microsoft hesabı eklemiş şifresini bilip bilmeden. Bir şekilde bunu kaldırabilme şansımız var mı acaba bilgisayarı sıfırlamadan? İçindekiler önemli, bilgisayarcıya da vermek istemiyorum, kendim halletmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasından parolayı değiştirebilirsin. Parola kısmını boş bırakırsan parola istemez.
 
kardeşim pc yi açamıyorum ki kaldı ki denetim masası şifre istiyor açarken pcyi açsam bende yapıcam onu
Eğer belgelerin masaüstünde falan ise pc'ne diskleri silmeden format at. Format attıktan sonra windows otomatik olarak windows.old diye bir klasör oluşturur c'de. O klasörün içinde sırasıyla kullanıcılar\kullanıcı ismin\desktop veya masaüstü yazar. O klasörün içindekiler Önceki işletim sisteminin masaüstünde olanlardır. Başka çözüm gelmedi aklıma gelirse yine paylaşırım. Sonra da eski belgelerinin yedeklerini aldıktan sonra c sürücüsü üzerine gelerek disk temizleme işlemini başlatırsan eğer eski windows'a ait bütün dosyaları silebilirsin.
 
  1. Başka bilgisayarda USB belleğe şifre kaldırma/kırma programı kurup (örneğin:lazesoft), sonra belleği bilgisayarına bağlayıp, biostan USB'yi ilk sıraya alıp, programı çalıştırıp şifresi kaldırabilirsin.
  2. Yine USB belleğe işletim sistemi kurup (örn: ubuntu),o sistem üzerinden de harddiskinize ulaşabilirsiniz.
  3. Arkadaşın dediği gibi üstüste windows kurabilirsiniz. :like:
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı