LG G5 deneyim

turgutilbars

Kilopat
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
83
Merhabalar arkadaşlar. Uzun inceleme videoları neticesinde S7 ile G5 arasında kalıp son olarak LG G5 aldım. Bundan önce one m9 kullanınca sense arayüzünün aşırı sade olduğunu farkettim. Ve iki günlük deneyimim sonucunda sd810 gerçekten çok ısınan bir işlemci olduğu kanaatine vardım. Arayüz olarak şu anda baya iyi gözüküyor. Kamerasını tam deneyimleyemedim. Tasarımı iyi ancak malzeme kalitesi çok iyi görünmüyor. Çizilmelere karşı sert plastik içeren kılıflar takmamanızı öneririm. Aldığım yerde, aldığım yeri uyarmama rağmen bu tür bir plastik taktı ve çok ufak bir çizilme meydana geldi. Çıkarılabilir bataryasının olması bana istediğim zaman müdahale edebileceğim için güven verdi. Genel olarak kısa sürede memnun kaldım. Aslında bu konuyu açma sebebim; açık konuşacağım hardwareplus diye bir kanalda cihazı yerden yere vuran, aklı sıra kendilerini teknoloji editörü sananların art niyetli incelemeleri oldu. Bu kanalda bu cihazın güneş ışığında rezalet bir ekran parlaklığı var denildi. Pili rezalet diye açıklama yaptılar. Lakin ben ne güneş ışığında sorun yaşadım ne de pil süresi olarak şikayet yaşadım. Açıkçası benim gözümde tam bir fiyaskoydular. Oradaki şahıslardan biri HTC fanatiği olduğu için önüne geleni eleştiriyor. Ancak ben de uzun yıllar HTC amiral gemilerini kullandım ama yaptıkları tam bir fanatiklik. Cihazın eksi yönleri olabilir ama abartı ve yanlış yorumlar katmak doğru değil. Açıkçası bu konuda para alabileceklerini bile düşündüm. İnsanları, kesinlikle alınmaz tarzı yorumlar yaparak yanılttıklarını düşünüyorum. Sony, HTC iPhone gibi cihazları kullandığım için böyle bir açıklama gereği duydum. Siz neler düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda SD820 bulunuyor. Malzeme kalitesi konusunda metal üzerine plastik kaplama var. Cihaz bence gayet iyi.
 
S7 ile karşılaştırırsak ekran ve batarya boyutu yönünden zayıf kalır. Geniş açılı kamerası olması artı bir özellik. Fiyatının da diğer amiral gemilerinden uygun olması cihazı alınabilir yapıyor.
 
Bende telefon alacağım ama S7 İle G5 arasında kaldım. Sence G5 güzel mi ?
Aldın mı bilmiyorum telefonu ama g5 oldukça iyi memnunum. S7 de güzel ama şu USB type c için bile alınabilir. Yedek batarya aldım şarj kitine takıyorum. Şarjım bitince hemen bataryayı değiştiriyorum. Telefon elimde şarj ederken hatırlamıyorum. Şarjım hep %100 gibi hissediyorum.
 
Aldın mı bilmiyorum telefonu ama g5 oldukça iyi memnunum. S7 de güzel ama şu USB type c için bile alınabilir. Yedek batarya aldım şarj kitine takıyorum. Şarjım bitince hemen bataryayı değiştiriyorum. Telefon elimde şarj ederken hatırlamıyorum. Şarjım hep %100 gibi hissediyorum.
LG G5 dimi :D Bende aldım onu iyi ki aldım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı