16.000-18.000 TL X99 Sistem Toplama

Arkadaşlar daha önce eklediğim gibi fotoğraf ekledim ne hikmetse eklenmedi, İşlemci elime gelmiş bulunmakta. 6900K hasarsız kazasız elime ulaştı :). Anakart ve RAM'ın sipariş verdiğim Vatan mağazasına gelmesini bekliyoruz.
Hocam ilk mesajınızı düzenleyip eklerseniz herkes görmüş olur. 10 sayfa mesaj birikmiş. :D
 
Konu düzenlendi. 1 MB kuralına uymasına rağmen görsel yükleyemediğiniz zaman Zenmate gibi VPN kullanarak yüklemeyi deneyin. Yeni fotoğrafları yüklediğinizde ilk mesajla birleştireceğim. Hayırlı uğurlu olsun bilgisayarınız. :)
 
Arkadaşlar aldım bilgisayarı saat kaç olmuş hala uğraşıyorum, ekran kartını tanımıyor, driver'ı kendi sitesinden indiriyorum windows ile uyumlu değil diyor, windows'u update ediyorum update olmuyor :D, kafayı yedirecek bana, benchmark indiriyordum bir taraftan bir taraftan steamden battlenetten oyunları indiriyordum 6 saattir ekran kartını görmeyen bir bilgisayardayım kafayı yemek üzereyim. Daha doğrusu görüp driver'ını kuramadığım bir bilgisayardayım @Recep Baltaş bey ayrı konu açmama gerek var mı daha fazla kirlilik yaratmak istemiyorum.
 
Sorun için yeni konu açarsanız daha iyi olur. Konuya beni de @Yusuf Ensar Ertan şeklinde etiketleyin, yardımcı olmaya çalışırım. Karşılaştığınız hataların ekran görüntülerini alın ve sistem özelliklerinizi konuda belirtin. (y)
 
@Yusuf Ensar Ertan bey, fotoğrafları harici bir kaynağa eklesem onları siz halletseniz olur mu? Zenmate'i kurdum, dört farklı ülkeden denedim dns değiştirdim, dosya adlarını değiştirdim aklıma başka da bir şey gelmedi.

Ayrıca windows 10 clear cache yazıp google'a hallettim kurdum redstone'u sonra da driverları kurdum. Her şey sağlam fotoğrafları atmak kaldı sadece.

Zenmate DNSs falan denedim yine upload olmuyor yine olmuyor. Bu şekilde veriyorum. Sistem alındı, gayet mutluyum :)
083.jpg

084.jpg

085.jpg

086.jpg

087.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı