Windows 10 Anakart Değişikliği Sonrası Lisans Etkinleştirmek

Zafer.Kalender

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2014
Mesajlar
67
Herkese merhaba. Şu anda kullandığım bilgisayarın anakart, işlemci ve RAM'ini değiştireceğim. Windows 10 Pro orijinal sürüm sahibiyim ve lisansım kullanmakta olduğum E-mail hesabına bağlı. Anakart değişikliği sonrası Windows etkinleştirmede bir sorun çıktığını duydum. Anakartımı değiştirdikten sonra neler yapmalıyım? Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.
 
Windows'u kurduktan sonra hesabını aktif edeceksin lisans etkinleştirilecek. Etkinleştirme başarısız olursa Microsoft'la iletişime geçeceksin. Bundan başka yapabileceğin bir şey yok.
 
Yıldönümü güncellemesiyle beraber müşteri temsilcisiyle iletişime geçmeye gerek kalmıyor.
How to re-activate Windows 10 after a hardware change

Donanımı değiştirmeden önce lisansınızın Microsoft hesabıyla eşleştiğinden emin oluyorsunuz.

windows-10-digital-license-linked.jpg


Donanımı değiştirdikten sonra Windows'a girdiğinizde donanımı değiştirdim diye işaretliyorsunuz. Daha önce donanımınızla eşleşen Microsoft hesabıyla giriş yapıyorsunuz.

troubleshoot-windows-10-activation.jpg

changed-hardware-recently-windows-10.jpg
 
Merhaba. Şu anda 775 pin işlemcili bir bilgisayarım var. Win 10 kullanıyorum. Yeni bir bilgisayar topladım i7-8700k gygabyte aurus anakart lı. Mevcut windows umu olduğu gibi kullanabilmem mümkün mü?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı