Yeşil Pasaportla Yurt Dışından Telefon Sipariş Etmek

0x2121

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2015
Mesajlar
583
Makaleler
2
Arkadaşlar Amazon'dan unlocked telefon siparişi vermek istiyorum fakat herhalde gümrükte sorun çıkar diye düşünüyorum. Öyle konular gördüm ama benim yeşil pasaportum var. Bu pasaportun üstüne işleyebilir miyim? Sorun çıkmadan alabilir miyim? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi? @Recep Baltaş @Ali Güngör @BERWAR
 
Hayır, malesef alamazsın.

Amazondan telefon siparişi verirsen gümrükte kalır ve geri gönderilir, imkansıza yakın bir şekilde gümrükte amazon paketinin üstündeki kocaman telefon yazısına rağmen gözden kaçıp eline ulaştığını düşünürsek kayıt yaptırabilmek için yakın zamanda pasaportun ile başka bir ülkeye giriş-çıkış yapmış olman gerekir.

Yurt dışından kendin gidip alıp getirirsen telefonu pasaportunun üstüne kayıt ettirebilirsin. Telefonu pasaportunun üzerine kaydettirebilmek yolcu beraberinde getirmeli ve 120 gün içinde harç ücretini yatırmalısın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı