Sistem Toplama vs Casper Nirvana Hazır Sistem

BerkErkann

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir bilgisayar almayı planlıyorum. Çünk şu an kullandıgım bilgisayar o kadar yeni değil, eski de değil ama çoğu yeni nesil oyunları oynamıyor, kaldırmıyor. Bunun üzerine yeni PC almaya karar verdim ama bir türlü düzgün karar veremedim. Ali ve Recep'in topladığı 2500 TL'lik sistemi almaya karar verdim, çok kullanışlı ve ucuz bir sistem. Ama bir yandan takmakla vs vs uğraşmak istemiyorum çünkü Ali ve Recep'in topladığı sistemi almaya kalkıştım, onların önerdiği kasa kalmamış hiçbir yerde. Başka uygun kasa seçtim fiyat yükseldi ve zaten kendim yeni bilgisayar topladıgım için faresi klavyesi kulaklığı ek ücret ediyor. 3000 TL kasa geldi, toplam her şey dahil. Tabii mikrofon kulaklık, webcam, klavye, mouse derken fiyat oldu 4500 TL. Epey bir yükseliş oldu yani. Bu yonden internette aramaya başladım, Casper Nirvana serisi Intel i7 güzel kasalar buldum 2000 TL'ye ama iyi midir? GTA 5, CS:GO gibi oyunları iyi oynar mı? Bunları oynarken aynı zamanda videoya kayıt edeceğim için PC kasar mı? FPS düşer mi? Bir türlü karar veremedim. Bana en uygun bilgisayar, kasa sadece önerebilirseniz sevinirim. Veya toplamam için GTA 5'i kaldıracak bir sistem önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :) (Unutmadan Ali ve Recep sizleri çok seviyorum, sizin sayenizde çok kişi çok bilgi öğreniyor. En ufak ürünü bile kaç saat anlatıyorsunuz, her şeyin detaylısını ilk sizi izleyip öğreniyoruz. Çok teşekkür ederiz.) :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplama bilgisayarlar daha mantıklıdır. Ayrıca kendinizin parçaları takmasına gerek yok. Alacağınız yer Vatan veya Sinerji ise kendileri toplayıp gönderiyor. (Tabii bedavaya değil)
 
Kespır 4 bin TL'lik kasaya 350 watt güç kaynağı ve r7 250 koyan firma var. Gerisini sen hesap et, kespıra bulaşma sakın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1500 TL lik makineyi hem 2500-3000 TL gibi uçuk bir fiyata hemde içerisinde kullanılan bileşenlerin belli olmamasıyla ünlü bir firmadır. Dışı Casper içi pegatron hava yolları :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı