GTX 1060 FPS Sorunsalı

mert mergen

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Ben geçenlerde Sinerji'den bir PC aldım. gGTX 1060 i5 6500 ve 8 GB DDR4 RAM. Lakin CS GO'da en fazla 25 FPS alıyorum, neden olabilir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda on board gpu yu kullanmadığından emin olun. İntel in kendi dahili GPU su ile aciliyor olabilir oyunlar. Gerekirse bunu devre dışı bırakın. Geforce denetim masasından uygulamanin gtx 1060 ile açılıp açılmadığıni kontrol edin.
geforce denetim masası su anda nvidia gpu ya bagli ekran karti yok hatasi veriyor ve goruntu bagdastirici ozelliklerinde intel gozukuyor nasil duzeltebilirim

BİOS'u güncelleyin, ekran kartı sıcaklığını kontrol edin, gerekli bütün sürücüleri kurun, Vsync ayarlarını kapalı tutun. Sorunlar devam ediyorsa ekran kartı arızalı olabilir.
bios nasıl güncelleniyor
 
Nvidia nin sitesine girip sürücüler kısmından ekran kartınızın işletim sisteminize uygun olan en son sürümünü yükleyin. Ekran kartı suruculeriniz yüklü değilmiş gibi görünüyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı