3000 TL Bütçe Sistem mi, Konsol mu?

Verdiğim paranın fazla olması beni ilgilendirmez. Zaten online oyun için para veriyorsun, üstüne online oynamak için para veriyorsun, onu geçtim, oyunlar daha pahalı. Saçma...
Benim de demek istediğim o konsola para yatıracak birisi oyunlara da para yatıracak gücü vardır.
 
Konsol oyunlarından birine vereceğin parayla titreşimli bir joystick alıp bilgisayarını televizyona bağlarsın hem daha iyi grafik deneyimi yaşarsın hem de yapacağın ekstra harcamalar cebinde kalır ülkemizdeki oyun fiyatlarına bakacak olursak oyun konsollarının fanatiği değilseniz almanız aşırı lüks bir şeydir.
 
PS4 - Oyunlar - Vatan Bilgisayar Linke girin 'Fiyata göre artan' seçeneğine tıklayın ve bakın bu oyunlara vereceğiniz paranın yarısına aynı oyunları PC'de alırsınız eğer ben veririm diyorsanız alabilirsinz tabii ki.
Pc'de steam üzerinden oyun alınıyorsa konsolunda kendi marketi var. Steam'in yaz indirimleri gibi indirimlerin benzerleri ile konsolda da uyguna geliyor.
 
PS4 Pronun içinde RX 480 Custom model bulunacak. Yani öyle 1060 ile benzer performans. Ama biraz daha düşük. Alacağınız performans benzer olacak. Ama rahatlık bakımından PS4
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı