Sapphire RX 480 Nitro+ 4 GB 256 Bit Nasıldır?

mert994

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı boyut bakımından benim kasama uyacak, bana göre tek ileri seviye ekran kartı. Sizce nasıldır? Nvidia ekran kartları için Türkçe bir çok inceleme mevcut ama bu AMD kartlar için inceleme bulamadım. Bu kart alınır mı, iyi midir? Ve en önemlisi ASUS H81M-K anakart ile çalışır mı? Bu arada işlemcim de Intel i7 4790 3.60 GHz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Nitro+ OC RX480 8GB ekran kartımı Asus H97plus anakart ve i7 4790 işlemci ile kullanıyorum. Sistem yeni olduğu için sadece BF4 de test edebildim. Tüm ayarlar ultrada 140 fps aldı. Bana sorarsan çok mükemmel bi ikili. Sapphire' ın soğutmasına diyecek sözüm yok. Kartın çift fanı kolayca çıkarılabiliyor. Bu ekran kartının çok kolay bi şekilde temizlenmesine olanak sağladığı gibi fanların bozulması durumunda yeni fan sipariş edip değişim yapabiliyorsunuz. Tek eksi olabilecek yanı yük altında biraz sesli çalışıyor. Sese takan biriyseniz hoşunuza gitmeyebilir. Ben kulaklıkla oynadığımdan sorun olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı