3200 TL üstü telefon önerisi

Ne önerirsiniz


  • Oy verenlerin toplamı
    15
  • Anket kapandı .

crewkinq

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2014
Mesajlar
140
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar elimde şu an Note 7 var ve para iadesi isteyeceğim. Bütçe sorunum yok 3600 TL'nin üstüne para ekleyebilirim ne alıyım ? Aklımda ya tekrar note 7 almak var ya da iPhone 7 plus gibi düşünüyorum. Bide LG V20 çıkıyor ama o pek hoşuma gitmedi sizin önerileriniz nelerdir ? Özelikle Note tekrar alınır mı yoksa iPhone 7 Plus'a geç mi dersiniz ?
 
Samsung NOTE 7 modellerini geri çekti ve Kasım aylarında tekrardan satışa sunulacak, senin telefonun değiştirilme programına dahil olmadı mı? Türkiye de değişim programı kapsamında NOTE 7 sahiplerine geçici olarak A7 2016 cihazı verilmesi planlanıyor. Samsung Türkiye firmasıyla iletişime geç.
 
Bence Note 7. Hem android platformu ios'a göre daha fazla esneklik sağlıyor hem de ekran, güvenlik (iris tarayıcı), su geçirmezlik açısından daha iyi bir telefon. Bütçe sıkıntın yoksa ikisini de alabilirsin.
 
Ben şuan note 7 kullanıyorum hala vermediğim için ya facebook messenger kullanırken bile arada kasma donma oluyor ios da bu yoktu. Apk felan indirmedim hemde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı