CS:GO Jackpot Sitesi Yapmak

Notepad++ yeterli. CS: GO Jackpot sistemini incelemiş ve zamanında projeye dökmüş biri olarak sizlere gerekli bütün dilleri saydım. HTML, CSS, JS ile site tasarımı, dinamiklik kazandıracaksınız. Daha sonra PHP ile bir altyapı yapacaksınız. NodeJS ise birçok kullanıcıya aynı anda destek vermek için önemli bir şart, yani botunuzu NodeJS ile yazacaksınız.
Usta merhaba. CS:GO jackpot sistemi hakkında ciddi yardıma ihtiyacım var. Google'dan epey bir araştırma yaptım ama bir türlü sağlam jackpot site kurulumu yapan kişilere veya kurumlara denk gelmedim. Bu konuda yardımcı olabilir misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Erkan Bey bende CS:GO jackpot script var, bot falan her şey hazır ama nasıl bir bütün haline getireceğim? Yardım ederseniz sevinirim :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Barış Koroglu, ilk önce bir adet web sunucusu ve linux herhangi bir yerden sunucu kiralamanız gerekli. Daha sonrasında web sunucusuna dosyalarınızı atacaksınız. Botun ise ayarlarını yaptıktan sonra sunucu ile NodeJS ile çalıştıracaksınız. Muhtemel elinizdeki bot NodeJS ile yazılmıştır.
 
Kesinlikle alan adı almanız gerekli sitenizin adı için, yoksa IP ile sitenize ulaşmayı kimse istemez.
 
Arkadaşlar sormak istediğiniz soruyu fb.com/beatkeyy sorabilirsiniz.Daha önce en az 10-15 tane satmış bulunmaktayım.csgoskinfight.com bu da eski sitem şuan kapalı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı