Memtest86 Test Sonucu ve Mavi Ekran Hataları

akanakan

Kilopat
Katılım
17 Eylül 2016
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim PSU bozulmuştu elektrik gelmiyordu PC'ye. Bend e bilgisayarcıya götürdüm. PC eski 2007'de almıştım 250W PSU'ydu. O da 250W'lık casper marka PSU koydu. Ve ilk RAM'inde bozuk demişti. Sonradan da çalışıyor fakat sıkıntılı ilerde arıza çıkarabilir dedi. 2GB'lık 667 MHz kingston. İlk günlerde sıkıntı yoktu. Daha sonralarında ilk başta LoL oyununda sürekli çalışmayı durdu demeye falan başladı ve sonra bazı uygulamalarda. Sonrasında Mavi ekran hataları başladı. Her seferinde farklı bir hata çıkıyor o yüzden tam bişey diyemiceğim. Format attım PC'ye fakat format sırasında bile blue screen oluyodu. Ben de formattan sonra 1 GB başka bi RAM'i mi taktım bunun yerine fakat bu RAM'de de devam ediyor blue screenler. Son olarak ben bu 1 GB'lık RAM'i memtest'le taradım ama sonuctan tam bir şey anlamadım. Ve bir çok .dmp dosyasını uploadladım anlayan biri okuyup sorunun neyde olduğunu söylerse çok memnun olurum. PC durduk yere sürekli kapanıyor ve çok sıkıldım bu işten.
Memtes86 testi:

yV6oqj.jpg


.dmp Dosyaları: http://www.mediafire.com/download/201jzp30zxwu1vn/Yeni_klasör.rar
Sistem:işlemci pentium 4 3.00GHz
BIOS: Phoenix-AwardBIOS v6.00PG
w7 ultimate 32 bit
nvidia Geforce 6200 Turbocache
Ve şöyle bir şey daha söyleyim bende 3 tane RAM var. 2 slot var 1 tane 2GB diğerleri 1 GB. Bunları tek olarak 2 slota da taktığımda çalışıyor fakat 2'li olarak RAM taktığımda çalışmıyor. Sıkıntı neyde bende çözemedim şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar yardimci olucak var mi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı