Yeteneksiz oyunculardan bıkma

Dota'dan anlamam diye belirttim zaten. Sanki herkes anasının karnından profesyonel oyuncu olarak çıkıyor. Herkes ilk başlarda kötü oynayabilir, bu oldukça normal bir durum.
 
Sorun kötü oynamak değil. Support pickleyip ward dust yeteneklerini altın kazanmak yerine takım için kullanmak ? Adam Silencer pickliyor tek bir kişi için ultimi atamam diyor . O tek kişi de antimage. Sanki ultisi bulunmaz hint kuması.

Mid pickleyip 8 dk sonra feedleyip gege deyip. Basede afk bekleyip veya oyun sonuna kadar ormandan çıkmayan adamlar gördük.

Kuryeyi sürekli öldüren trollerde gördük.

Biz doluyuz bana göre bu normal değil.

Karsı takımın kulesinin altında 4 kişiye saldıran Slarklar gördük.
 
:) 12 küsür sene oynayan biri olarak 1 senedir 6 Mmr'da oynuyorum. Yeteneksizler var oyunu sen taşıcaksın böyle bir durumda. Daha sonra iyilerle oynarsın.

İyi onayacağınıza güveniyorsanız son pick atın genelde kazanırsınız.

Oyun genelde aldığım herolar;

Invoker
Lina
Tinker
Sven
Lycan
Spec
Life
Omni
AA
Snipper

Gibi...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dota 2'de çok tuhaf bir matchmaking sistemi var. Gün olur seri winler alırsın gün olur sadece loss yani takıma düşen o oyuncuların neye göre seçildiğini anlamak zor. Takımlar dengelidir ibaresi mevcut mesela ama bazı maçlar 30 - 2 kazandığımız da oluyor tam tersi neredeyse kill alamadan sadece öldüğüm maçlarda bence bu pek dengeli değil. İstisna da olsa rahatsız edici oyun için.

Valve has stated that matchmaking tries to fulfil several criteria:
  • The teams are balanced. (Each team has a 50% chance to win.)
  • The discrepancy in skill between the most and least skilled player in the match is minimized.
  • The highest skill Radiant player should be close to the same skill as the highest skill Dire player.
  • The discrepancy between experience (measured by the number of games played) between the least experienced player and the most experienced player is minimized.
  • Each team contains about the same number of parties.
    • For example, the matchmaker tries to avoid matching a party of 5 against 5 individual players.
  • Players' language preferences contains a common language.
  • Wait times shouldn't be too long.
 
Oyun kaybetme üzerine kurulmuş. Valve ne yapıyor ediyor kaybetmen için takımına bilerek atıyor. Adamların tek tek kaybettiğim oyunlarda profillerine bakıyorum. Adam 10 -3o tane özel oyun oynamış ve benim takımına geliyor o oyunda kaybediyorum. Bu adamın trol olduğu belli. Hep aynı heroyu pickleyip her oyun löse alan adamlar da bana geliyor. Bana o sistem inandırıcı gelmiyor. 2 aydır oynamıyordum.Bu battle pas gelince yine başladım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı