ASUS GTX 1070 Hepsiburada'da 1300 TL

Benchmark'ı gördükten sonra fikrim değişti, alınabilir aslında. Kartın uzunluğu nedir? Micro-ATX kasa kullanıyorum en fazla 30cm uzunluğa sahip. İleriye yönelik götürebilir bence. Keşke daha çok ayrıntı verilse.
Sitesinden buldum. Micro-ATX kasalara da sığıyor. İyice kanım kaynadı bu karta. ^^
24 x 12.9 x4.15 cm
Kaynak : DUAL-GTX1070-O8G - Özellikler
Isı boruları olmadan sadece fanlar ile soğutulmasına rağmen bence gayet iyi dayanıyor. Uzun vade oynadığımızda acaba kaç dereceyi görür düşünmüyor değilim. Sıvı soğutma bloğu çıkar bence buna. Bu GPU o soğutma ile heba edilmez.
 
Son düzenleme:
Bileşen kalitesi kötüymüş, kalitesizmiş. Bu fiyata 1070 chipseti bulmuşta beğenmiyor. Özel soğutma olmasa neyse diyecem de. Sallayan bilgisiz insan kaynıyor forum. Üstelik fiyatı yanlış koyulmuştu bu ürünün. 1060 ile 1070 fiyatlar karışmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bileşen kalitesi kötüymüş, kalitesizmiş. bu fiyata 1070 chipseti bulmuşta beğenmiyor.

özel soğutma olmasa neyse dicemde. sallayan bilgisiz insan kaynıyor forum.

üstelik fiyatı yanlış koyulmuştu bu ürünün. 1060 ile 1070 fiyatlar karışmış.
Aynen katılıyorum sana. Ben bir tane siparişi geçtim. 3 Ekimde kargoya verilecek yazıyor. İnşallah bir aksilik olmaz da gelir.
 
Vatan da fiyatı 1950 TL yazıyor Hepsiburada'nın 1300 TL den vermesi imkansız gibi birşey. Görür görmez aklıma 1060 la fiyatı karıştırdıkları geldi nitekim alt kısımda aynı model 1060'ın o fiyattan verildiğini gördüğümde anladım. Asus gibi bir firma ki fiyat politikasını herkes bilir; donanım kısmında en pahalı marka diyebiliriz, GTX 1070 gibi bir ekran kartını 1300 TL den vermez, vermek istese bile Nvidia izin vermez çünkü o fiyat segmentinde 1060 var.

Aynı ürün vatan fiyatı;
ASUS GTX1070 DUAL 8GB GDDR5 256 Bit DX12 Nvidia Geforce Ekran Kartı
 
Fiyat yerine 'Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.' yazıyor. Bir hata yapıldığı bariz fakat olsa hiç fena olmazdı yani :D.
 
Güncellenecek mi? Yoksa GTX1060 ile mi karıştırdılar da ardından düzelttiler?

Screenshot_1.png
 
Zamanında yanlış kur hesaplamasından dolayı olması gereken fiyatlardan çok daha aşağı fiyatlarda satılan Ghost marka bisikletlerde hata olmuştu ve çok geç fark edildi. Gecenin geç saatiydi sanırım bisikletforum'da konusu vardı. Alan arkadaşların hepsine de gönderildi bisikletler. Hatayı yapan arkadaş büyük ihtimalle işinden olmuştur :cry:
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı