Msi DS502 Gaming 7.1 Headset İncelemesi

Bu kulaklıkla ilgili Technopat'ta hiç inceleme yoktu. Ben de inceleme yapmaya karar verdim.
Kulaklığı Eksen Bilgisayar'dan yaklaşık 280 lira kadar bir fiyata satın aldım. Gerçi bu kulaklığı yanlışlıkla satın aldım:) Normalde bunun çok daha ucuz versiyonu olan ds501'i satın alacaktım. Fiyatına dikkat etmedim ve komple bir sistem satın aldığım için arada kaynadı. İlk başta şüphelerim vardı ama kulaklığı kullanınca parasını hak ettiğini düşündüm şahsen :)
Kulaklık kutunun içinde plastik bir şeye sabitlenmiş öyle çıkıyor. Yanında yazılım cd'si birde kullanıcı klavuzu var. Kutu içeriğinde başka bir şey yok.
Kulaklık 7.1 sisteme sahip ses kalitesi müzik dinlerken gayet iyi oyunda daha deneme fırsatım olmadı. Kulaklığın özellikle bassı mükemmel. Çok temiz bir bass'a sahip. Kablosunda bulunan ses açma kapama zımbırtısından mikrofonu açıp kapayabilir bir de titreşimli bass özelliğini açıp kapayabilirsiniz.
Bu titreşim olayı gerçekten çok başarılı. Herhangi bir şekilde bass ları sağlam olan bir müzik vs. dinlediğinizde aynı playstation kolunun ateş ederken ya da toprak yolda araba kullanırken titrediği gibi kulaklık da bass larla birlikte titriyor ve çok güzel deneyim sağlıyor.
Rahatlık olarak bence çok rahat bir kulaklık yumuşak süngerden kafa bandı kafanızı sarıyor ve kesinlikle sıkmıyor. Aynı şekilde kulaklıkları benim gibi büyük kulaklı :) biri için bile çok rahat ve uzun süreli kullanım için ideal.
Örgülü bir kabloya sahip sağlamlık ve kalite hissini veriyor.
Kulaklıkların her iki yanında msi nin ejderya logoları var ve aydınlatlamalı. Yani kullanırken o ejderyalar kırmızı yanıyor :) Bir de mikrofon ucunda da bir aydınlatma mevcut.
Yalnız şunu belirtmeliyim ben daha önce herhangi bir markanın 7.1 gaming headsetini kullanmadım karşılaştırma yapamam.
Bu arada 2 metre kabloya sahip.
Artıları:
  • Ses kalitesi ve özellikle bass ları çok iyi.
  • Gerçekten kullanımı aşırı rahat.
  • Mikrofon kalitesi iyi. (Discord da test ettim.)
  • Malzemeleri kaliteli ve sağlam duruyor.
Eksileri:
  • Daha iyi kutu tasarımı olabilirmiş.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
kutu ön.jpg
kutu yan.jpg
kutu iç.jpg
mikrofon.jpg
ışık.jpg
genel.jpg
 
Bende bu ürünü aldım ve kargo fiyatının çok yüksek olduğunu belirterek bu ücreti iptal ettirdim. Tam olarak 11.gün elime ulaştı ürün.

Uzun süreli kullanımda kulak ağrısı yapıyor tek eksisi olarak onu söyleyebilirim.
Titreşim sistemi ve tasarımı, aydınlatması ve mikrofonu gerçekten mükemmelin ötesinde bir ürün. Bazen bilgisayarı açıp sadece şarkı dinliyorum :)
Peki nerden satın aldınız ?
 
Konuyu hortlatıyorum, 7.1 bir oyuncu kulaklığı bakınıyorum da Logitec G430, HyperX Cloud 2, MSI DS-502, bu kulaklıklar arasında kaldım var mı önereceğiniz bu daha iyi dediğiniz arkadaşlar ?

.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı