AMD A6 5400K Sistem nasıl?

Sgedik96

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2016
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar şu an elimde olan sistemi yaklaşık 2 yıl önce topladım. 1150 TL'ye her şey dahil, sistemim nasıl sizce iyi mi ve çok fazla para harcamadan eklememi ya da değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı ve de GTA 5'i 1280x720'de nasıl çalıştırır bu sistem? Şimdiden teşekkürler.


Screenshot_2016-09-26-15-54-25.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştırmaz.Bendede aynı işlemcili bir sistem vardı.Çok eski bir apu 2 çekirdekli+vga yani ekli olan gpu çok güçlü değil.
Yeni nesil ve 2013'ten sonra çıkmış baba oyunların hepsinde sorun çıkaracaktır.

Bende eski a6-5400k güncelleme yapmayı düşünüyordum,ama parayı çöpe atmaktan farkı yok.

DDR4 sisteme geçiliyor şimdilerde bence paranı bu sisteme güncelleme yaparak harcama biriktir paranı 1000 TL civarı bir parayla DDR4 sistem yaparsın en ucuzundan.Yıl sonunu bekle derim zen mimarili yeni işlemciler çıkacak bakalım fiyatlara nasıl yansıyacak.
 
Teşekkür ederim,peki sisteme 4gb daha ram takıp oyunları 720p de bi süre daha idare etmezmi öyle ayarları sona dayamam oyunlarda zaten monitörüm full hd değil
 
Bu sistemin üzerine ekleme yapmanı kesinlikle önermem çünkü eski bir sistem ve işlemcin APU olduğu için sadece işlemci performansı düşük kalıyor en son çıkan APU olan A10 7890K bile günümüz ekran kartlarında bile dar boğaz yapabiliyor. Belleği arttırmakta bir artış sağlamayacaktır. Günümüz oyunlarını rahatlıkla oynaman açıkçası biraz zor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı