Bios eski sürüm geri yüklemek?

Eski sürüme dönmekteki amacınız nedir?

Eski sürümün ROM dosyasını bularak geri dönebilirsiniz.

Driver güncellemesi yaparken mavi ekran hatası alıyorum. Biraz araştırdım biostan kaynaklanıyor galiba. Eski sürümü bulurum o kolay da sizin yukarıdaki konuda anlatığınız gibi birebir aynı işlemleri yaparak sorunsuz bir şekilde yükleyebilirim değil mi? Neticede düşük bir sürümü yükleyecem bu sorun yaratmaz yani? Bir de düşürmem de şart değil daha yeni bir sürüm varsa güncelleyebilirim de ama bayağı araştırdım 1.19dan yeni versiyon bulamadım. Ben sadece mavi ekran hatasından kurtulup driverı güncellemek istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Eski sürüme dönmekteki amacınız nedir?

Eski sürümün ROM dosyasını bularak geri dönebilirsiniz.

Driver güncellemesi yaparken mavi ekran hatası alıyorum. Biraz araştırdım biostan kaynaklanıyor galiba. Eski sürümü bulurum o kolay da sizin yukarıdaki konuda anlatığınız gibi birebir aynı işlemleri yaparak sorunsuz bir şekilde yükleyebilirim değil mi? Neticede düşük bir sürümü yükleyecem bu sorun yaratmaz yani?

Bir de düşürmem de şart değil daha yeni bir sürüm varsa güncelleyebilirim de ama bayağı araştırdım 1.19dan yeni versiyon bulamadım. Ben sadece mavi ekran hatasından kurtulup driverı güncellemek istiyorum.
 
Merhabalar, ben yaklaşık bir hafta önce Asus n550jv-127h aldım. Bilgisayar ilk başlarda yavaş gibiydi, sonra bios'un en son sürümü olan 208'i yükledim Asus'un sitesinden. Bayağı hızlandı. İnternete giriş, siteler arası geçiş, program açılışları gayet hızlı. O tarafından çok memnunum. Şöyle de bir sorun var ki ben league of legends oynuyorum ve 750m ayarladığım halde fena halde donmalar yaşanıyor. Sorunun bios sürümünden kaynaklandığını düşünüyorum, eski bios sürümüne geçmek istiyorum. Bu konuda bana yarımcı olursanız çok sevinirim.

Eski sürüme dönmekteki amacınız nedir?

Eski sürümün ROM dosyasını bularak geri dönebilirsiniz.
Asus n550jv-127h için hangi bios sürümünü tercih etmeliyim ?
 
bende de aynı sorun var dell n5110 kullanıcısıyım bios u son versiyonundan düşük bir versiyona almam gerek yardımcı olur musunuz ?
 

Geri
Yukarı