Bir arkadaş bana sürekli kötü hitap ediyor

Gnk1622

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2015
Mesajlar
337
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar lise 2 öğrencisiyim. Erkek arkadaşlarımdan biri bana hep eskiden iyi olduğumu ama şimdi çirkin olduğumu söylüyor. Ve bu arkadaş 1. sınıftan beri arkadaşım. İçten mi konuşuyor yoksa bu işte bir iş mi var ? Yorumlar için şimdiden teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bizim bilmemiz imkansız, ortak başka arkadaşınız varsa ona sor zaten birbirinize hitap şekliniz bellidir yani insan bir arkadaşının şaka yaptığını ya da ciddi olduğunu anlayabilir.
 
Bunu ciddi söylediğini hissedebiliyorum. Bir sayfada gördüğüm"bir insan sizi kötü göstermeye çalışıyorsa sizi çekemiyordur, öz güven eksikliği vardır" diye bir yazı vardı. Acaba bunun gibi birşey olabilir mi ? Bu arada, bugün saç stillerinden bahsederken sen saçını kaldırma hiç, uzat zaten kaldırsanda kimse bakmaz dedi. Açıkçası iyice sinirimi de bozmaya başladı. Bana çirkin diyen tek kişi de kendisi. Bunu nereden mi biliyorum ? Kızları bilirsiniz :D Aralarında bir liste yapmışlar beni ya 1. ya da 2. sıraya falan koymuşlar. Çirkin diyen sadece kendisi yani.
 
Gerçek manada söylüyorsa, evet, seni çekemiyor hatta kıskanıyordur.
Böyle bir tipten de arkadaşlık-dostluk beklemeyin kardeşim. Senin gerçek dostun-arkadaşın; olsa bile senin her tür hatanı kapatıp, gerekirse senin için canını bile verir (y)
 
Şaka yapmaya çalışıyor olabilir, hani cidden şey, nasıl desem, ger halükarda bakıyorlar sen saçını kaldırmasan da olur diye. Sen de bunu yanlış anlamış olabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı