CPU kullanımı %100 ve oyunlarda FPS sorunu

vahit35

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistem:
I5 650 işlemci
R7 240 ekran kartı
500 GB HDD
Faxconn h55mxv anakart
Kasma sorunun RAM'dan olduğunu düşünüp PC'ye 4 GB RAM aldım. 6 GB RAM oldu. Düzelmeyince format atmaya karar verdim ve Win 10'a geçiş yaptım. Driver'leri her şeyi sorunsuz kurdum ama anlık olarak bir şey yokken %100 oluyor. Zaten oyuna girdiğimde 100'ün altına düşmüyor ve buda beni çok sinir ediyor. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok iyi olur. Win 10 son sürüm kurulu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows modules installer, music application(groove) gibi bazı programlar arka planda otomatik olarak çalışır zaman zaman(Win10 için söylüyorum). Bu bazen %100'e varan işlemci kullanımına neden olur ve o sırada performans düşer. Görev yöneticisinden kontrol edin hangi programlar kullanıyor işlemciyi virüs de olabilir.
 
Arka planda çalısan bir virüs vardır mutlaka işlemciye yük altında bırakan. Maalesef böyle seyler oluyor benimde başıma ekran kartını yük altında bırakan birsey bulaşmıstı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı