The Crew Wild Run "Satın Alın" Sorunu

Lazoğlu61

Kilopat
Katılım
16 Temmuz 2015
Mesajlar
1.330
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, oyunu indirdim oyun açılırken The Crew Wild Run yazıyor ama görev yapmak için Wild Run'u almam gerektiğini söylüyor. Başta Wild Run yazdığı halde neden almamı söylüyor?
 
Oyunun aslı yerine ek/genişleme paketlerinden birini almış olabilir veya sadece ek paket kodunu girerek, asıl oyun kodunu etkinleştirmemiş olabilirsiniz.
Aldığınız oyun anahtarının/kodunun/keyinin tam olarak ne olduğundan emin olun, oyunu kutusu ile temin ettiyseniz kutu içerisinde asıl oyun anahtarını bulmaya çalışın.
 
Ben oyunu bedava olduğunda indirdim. Görevleri vapıyorum sorun yok ama sorun motor almak istediğimde Wilde Run yazamasına rağmen motor alamıyorum beleş oyundan çok şeyim bekliyorum acaba
 
Oyuna girince öyle yazıyor fakat UPlay ekranında oyun The Crew olarak gözüküyor ayrıca DLC'ler bölümüne tıklarsan The Crew - Wild Run DLC'sine sahip olmadığını görürsün. Oyun içinde yazan önemli değil galiba.
 
Aynı sorun bende de var normal The Crew ile Wild Run'un hız göstergeleri ve haritaları farklı yani bedava indirdiğimiz wild run ama yine de satın almamızı istiyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı