2000 TL Telefon Önerisi

bozok66

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2016
Mesajlar
17
Param bu, daha üstüne çıkmak istemiyorum. Açıkçası V10 çok düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Param bu, daha üstüne çıkmak istemiyorum. Açıkçası V10 çok düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

LG V10 almayın, popüler bir telefon almak her zaman iyidir. Yedek parça bulmak açısından, yıllarca kullanmak isteyebilirsiniz ve ileride yedek parça ihtiyacı oluşabilir.

LG G5 almanız çok daha iyi bir seçim olur.
 
Kesinlikle iPhone 5S. Onun dışında bir markalara yönelmeni tavsiye etmem açıkçası, Sony dışında. Samsung'u düşünürsen sakın Note serisinden başka bir şey alma. :)
 
Yanlış Bilgilendirme
5S gibi artık ömrünü tamamlamaya giden bir modeli önermenin amacı ne? 5S alınacak telefon değil, hele de bu fiyat aralığında. Ekran, kamera, batarya, fiyat olarak vasat bir model.

Kardeşim neye güvenerek dayanarak böyle bir yorum yazdın bilmiyorum ama 5S şu an piyasadaki 2000-2500 TL'lik çoğu telefondan bile daha iyi özellikli ve iyi performans veren bir telefon. Bir kere sürekli güncel. iPhone 4, 4S'ler bile güncelleme alıyor halen. Aldığında da satsan epey para eder. Ayrıca kamera olarak iPhone'un üzerine bir telefon tanımam. :)
 
Dalga mı geçiyorsun? Piyasadaki çoğu telefonun gerisinde, marka fanlığı yapmanın alemi yok. Kamera, ekran, batarya olarak berbat bir telefon. 1000 TL civarlarındaki Android modellerinin bile oldukça gerisinde bir model. 5S almak mantık dışı. 4 ve 4S modellere güncelleme çoktan kesildi, haberin yok. 5S'in güncelleme desteği de kesilecek.
 
Kardeşim neye güvenerek dayanarak böyle bir yorum yazdın bilmiyorum ama 5s şuan piyasadaki 2.000-2.500 TL'lik çoğu telefondan bile daha iyi özellikli ve iyi performans veren bir telefon. Bir kere sürekli güncel. İphone 4, 4s'ler bile güncelleme alıyor halen. Aldığındada satsan baya para eder. Ayrıca kamera olarak İphoneni üzerine bir telefon tanımam. :)
Ciddi misiniz ? Şuan 5s 16 GB 1.300 TL sıfır olarak alınabiliyor. Performans konusunda sadece gülmek istiyorum.1136 x 640 çözünürlüklü bir telefon ile 2k ekranı olan bir telefona bile yeniliyor çoğu zaman. Güncelleme konusuna gelir isek daha önceden 4s'i azda olsa kullanmış biri olarak öyle güncelleme olmasın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı