Amazon'dan ASUS GTX 950 Satın Almak

beatkey

Kilopat
Katılım
19 Temmuz 2016
Mesajlar
150
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şunu almak istiyorum, 130 doların yüzde 20'si 26 yapıyor. 130+26=156 dolar. 156 dolar 464 TL yapıyor. "$33.45 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey" şöyle bir şey yazıyor, kargo ücreti galiba. Biraz araştırdım desteğe yazıp kargo ücretini sildirebiliyormuşuz.

Benim sorunum bu linkteki GTX 950 bana biraz garip geldi, yani özellikleri falan. Bilgili arkadaşlar linkten bakıp bizi aydınlatabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir gariplik göremedim. Gariplikten kastınız neyse onu sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Görselde kargo ve vergi detayları mevcut. $8.67 kargo ücreti, $24.78 ise vergi mevcut. USD üzerinden öderseniz güncel kur ile 482,48 TL ücreti var. Kargo sildirme işlemi her zaman olmuyor, artık şansınıza mı diyelim. Bazen yaparlar bazen yapmazlar.
Amazon3.jpg
 
Benim tavsiyem ürünü Türkiye'den alman. Aldığın ürün sanırsam ülkemizde garanti kapsamında olmuyor ve herhangi bir sorun yaşadığında mağdur olma ihtimalin çok yüksek. Ekran kartı sonuçta ne olacağı belli olmaz :D .
 
Ülkemizde olmuyor Allah korusun bir sorun olmaz da, sorun olursa geri gönderirim yada Türkiye'de asus yetkili servislerine verebilirim.
 
Aldığın ürünün uluslar arası garantisi var mı kontrol et. Bazı markalar yurt dışından alınan ürünlere Türkiye'de de garanti veriyor.
 
@beatkey işlemleri sonuçlandırdığında türkiye ve amazon kıyaslaması için bilgileri bizimle paylaşırmısın?
Bende almayı düşünüyorum.
Ve alacak çok kişi çıkacağına inanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı