GTX 1060 "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı" Driver Sorunu

tmacknq

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lütfen yardım edin, 2 gündür kafayı yedim GTX 1060 driver kuramıyorum. Ekran kartı Microsoft Temel Görüntü bağdaştırıcısı olarak gözüküyor. Bir sürü farklı yol denedim, Windows 10 en güncelinde şu an. Driver yüklenirken Bu NVIDIA sürücüsü windows sürümünüz ile uyumlu değil diyor, W10 indirdiğimden eminim. Birkaç yol denedim onlar da başarısız oldu. DDU ile driverları kaldırıp tekrar kurmayı denedim olmadı. Bilgisayar yönetiminde GTX 1060 gözükmüyor, sadece Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı olarak gözüküyor. Ama mesela driver kurma programlarında GTX 1060 ekran kartına sahip olduğumu görüyor. Driver programlarında yüklenemedi diyor, elimle yüklemeye çalışsam Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows sürümünüz ile uyumlu değil diyor. Windows 10'um crack şu an, en son sürüm olarak görünüyor. Driverı da son sürüm indirdim.
Sistem:
  • Intel i5 6400
  • B150M Bazooka
  • Gigabyte GTX 1060
  • 16 GB DDR4 2133 MHz 2x8 RAM
2 gündür kanser olmanın eşiğindeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce onboard ekran kartı driverını kur pc yi yeniden başlat ardından ekran kartının driverını yükle pcyi yeniden başlat sonucu buradan yaz
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı