BIOS Güncellemesinden Sonra DPC WATCHDOG VIOLATION Hatası

Acer yazılımlarını kaldır. DDU rehberine göre yeşilleri uygula İntel ve Nvidia için. Bunu kesin olarak yaptıktan sonra alttakileri yükleyin.
https://downloadmirror.intel.com/26229/eng/win64_154028.4501.exe
http://us.download.nvidia.com/Windows/372.90/372.90-notebook-win10-64bit-international-whql.exe

http://www.realtek.com.tw/downloads...=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1, Windows10 Driver only (Executable file) olanı yükle.

Drivers – Synaptics

Bunları yaptıktan sonra bununla bir tarama yap ekran kartı harici bir sürücü bulursa güncelle:
https://downloadmirror.intel.com/24345/a08/Intel Driver Update Utility Installer.exe
 
Hiç bir şekilde düzelme olmadı. Dediklerini harfiyen yerine getirdim hatta sürücü yüklemelerini yazdığın şekilde sırasıyla yükledim , titiz davrandım ama aynı değişin bir şey olmadı

https://1drv.ms/f/s!AtbY3w5kfzu0hCFUWNsDBHVADnnl Yeni minidump dosyası ayrıca bu sefer şöyle bir mavi ekran alıyorum " Video Memory Management Internal " Bu sefer böyle bir mavi ekran veriyor eskisinden daha farklı tepkimesi ekran eski hatada takılıyor ama ses geliyordu 1 dakika böyle gidiyordu. Şimdiki hatada hem farklı bir yazı var hemde hiç bir şey yapmadan direk mavi ekran veriyor lütfen dediklerimi tam okursanız ayrıntısına kadar.
 
Bana inanmanız için video yada fotoğraf almam gerekiyorsa yaparım sadece demeniz yeterli ben yalancımıyım anlamadım.Dediklerinizi harfiyen yerine getiyorum ama yalancı oldum.Fotoğraf yeterli olur mu yoksa direk video mu çekiyim ? Ayrıca semav6msr64.sys dosyasını bulup sileceğim.
 
Tamamda yapılması zor yada yapmayacak kadar zor bir şey yok ki burada yazdığın şekilde sürücüleri indirdim. DDU rehberinde yeşilleri takip ettim sonra indirdiğim sürücüleri tek tek yükledim zor bir şey değil ki.
 
Bir şey sorucam Eski BİOS'u geri yüklesem olur mu yada şuan ki BİOS'un bir alt versiyonunu yüklesem olur mu ? Bilgisayarda sıkıntı olur mu yani çünki bence hata sürücülerden değil aynı şeyleri bidaha yaptım yine düzelmedi , sürücü ile alakası yok olayın.
 
Tamamda hey şey normalken BİOS'u yükledikten sonra olan oldu.Denemekte fayda var bence eski BİOSlardan yükleme yaparsam sıkıntı çıkar mı? Dediklerini bidaha yaptım çözüm yok daha ne yapabiliriz peki ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı