Samsung Galaxy Alpha Isınma ve Kapanma Sorunu

Katılım
30 Haziran 2016
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy Alpha kullanıcısıyım. Telefonuma ne zaman bir uygulama indirsem telefon durduk yere ısınıyor, kamera başarısız hatası veriyor, ekran siyah ekranda kalıyor ve daha bir sürü şey. Telefonumu garantiye gönderdim fakat sadece telefonu recovery atıp geri gönderdiler. Bunun sorunu ne olabilir? İlk zamanlar da böyle bir sorun yoktu fakat 5-6 ay sonra olmaya başladı.
 
Şuan telefonum kilitlendi, pili çıkardım 1 saat geçti taktım ve hala açılmadı. bazen 1 gün pili dışarıda bekletiyorum bazen 5 dakika. Açıldığı zaman paylaşacağım.

CPU-Z programından pek anlamıyorum, içeriğe baktım C görünce ısı derecesi odur diye ekran alıntısı olarak bunu çektim.

Birde telefon durduk yere yaklaşık 1 dakika da 1 şarj yiyor. Okula giderken telefonu çıkarıp cebime atıyorum, durağa gidene kadar %80 şarj kalıyor. Tek çarem telefonu kapatıp birine ulaşmam gerektiğinde açmak oluyor, bu durumda akıllı telefonun ne anlamı kaldı anlamıyorum..
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2016-10-01-23-36-51.png
    Screenshot_2016-10-01-23-36-51.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 246
Şuan telefonum yanımda ve sadece kilit ekranı açık. 1 saattir dokunmadım, hiç bir uygulama da açık değil fakat hala 1 saat oyun oynamışım gibi bir sıcaklık var. Garantiye tekrar göndereceğim fakat bu sefer video falan çekeceğim de; videoyu nasıl garantiye ulaştırabilirim?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı