Tarayıcıda Video İzlerken Görüntüde Titreme ve Yırtılma

limitless

Kilopat
Katılım
9 Şubat 2015
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki sistemi nisan 2015'de topladım. 7 yıllık laptop kullanımından sonra 1080p monitörde bazı eksikleri görmezden geliyordum. Geçen ay monitorü servise yolladım ancak sorun çıkmadı. Sorunum şu; firefox chrome vs herhangi bi tarayıcıda 720p videolarda bile görüntüde yırtılmalar ve bariz titreme oluyor, 60FPS videolarda ise yok denicek kadar az. Ölü pikselleri söylemiyorum bile. Tüm ürünler garantili fakat sorunun nerede olduğunu çözemedim onboard ekran kartını denedim bi türlü görüntü alamadım bozuk atari kasetleri gibi ekrandaki renkler bozuldu. Windows açılırken veya BIOS'ta düzgün masaüstüne gelince bozuk. Bu hafta sonu götürücem bi PC servisine. Gitmeden sizlerede sorayım istedim. Deneme yapmadan sorunun kaynağını çözebilir miyiz? Tüm sürücü driverları günceldir. Normal bi bluray film bile vlc player da bariz titreme görülüyor.

sistem.PNG


@Recep Baltaş böyle bi sorunu daha önce gördünüz mü veya yaşadınız mı? Lütfen cevap verirmisiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorunuzu tam anlamadım ama buna benzer ben de daha öneceden olmuştu ve ben ekran kartını çıkartıp slotu ve ekran kartı tozu üfürdüm aynı şekil de kartın arkasındaki görüntü çıkışlarındaki da yaptım düzeldi. Ek olarak sürücüleri ve biosu güncelledim.
 
ban yemişim yazamadım. Tüm girişleri denedim, hdmi dvi vga farklı monitör de taktım. Aynı sorun devam etti. Büyük ihtimalle ekran kartında bi sorun var, halledicem inşallah.
 
En son 6-7 ay önce format attım belki daha fazla. Tüm sürücüler güncel. Bakalım bu hafta sonu anlıcaz sorun nerde, işlemci mi ekran kartımı belli olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı