Dell XPS L702x Sierra DSDT Hazırlama

  • Konuyu başlatan mmk_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1B

mmk_

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 2011 yılından beri hem Windows hem de Mac Os X kullanıyorum. Ben chameleon boot kullandım. Artık destek vermiyor ve sizde clovera destek ve tavsiye ediyorsunuz. Ben sistemim için Sierra kurulumu yaptım sorunsuz. Kurulum oldu fakat ekran kartımı, ses kartımı ve işlemcimi tanıtamadım. Bu konu hakkında DSDT hazırlamam ve yamalamam konusunda yardım talep ediyorum. Forumda Laptoplar için DSDT hazırlama başlığınızı takip ettim fakat bir türlü beceremedim. :( DSDT'mi hazırlayamadım. Daha önce olan DSDT yabancı forum da hazırlamışlardı benim için o DSDT şimdi sistemi kilitliyor. Bana DSDT hazırlama konusunda destek vermenizi rica ediyorum.
Bilgilerim;
XPS L702x - Core i7 2670QM 2.2GHz
Intel 3000 HD - Nvidia GT 550M Optimus 3D
Realtek ALC665 ses kartı
sorun yaşadıklarım bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberlerimiz gayet açıklayıcı. Özel kurulum desteğimiz yok. DSDT dosyanla ilgili aldığın hatalar varsa paylaşırsın, bizde yardımcı olmaya çalışırız.
 
Ben birkaç soru sormak istiyorum. Bu çıkardığım DSDT benim Laptopumun ki değilmi yani ekstra yama yapmam gerekmiyecek Ekran kartı - ses kartı ..... için çıkardığım da tüm herşey içindemi oluyor.
2. Sorum ise ben MacOS Sierra Güncel Kurulum İmajı adlı yazınızdan kurulum yaptım. Fakat Multibeast kurduktan sonra EFI bölümünü bulamıyorum. İlk kurduğumda restart yapmadan önce görüyorum. Daha sonra kayboluyor. bundan dolayı DSDT mi yamalayıp yamalamadığımı bilemiyorum. Ekran kartım görünmüyor. Yani 1280 x 1024 çözünülürlülükte kalıyor ve ekranım değişmiyor. Durarak açılıyor. Ses kartı hiç tanıtılmamış oluyor :( bana biraz açıklarsanız sevinirim . DSDT mi yapayım bir öğrensem hepsini yaparım :) Teşekkürler.

EFI MOunt etmeyi çğrendim :)
Ses Kartını VodooHDA ile hallettim tam kaliteyi yakalayamasam da ses geliyor :)
Sadece Ekran kartı tanıtımı kaldı. Yardım bekliyor tşk.lerimi iletiyorum.
 
USB / EFI içinde config dosyaları var. Bunlardan HD3000 olanlardan san uygunu seç ve beni oku dosyası içindeki rehberi takip ederek bunu kullan.
 
Ekran Kartım Nvidia GT 550M Optimus 3D 1920 x 1200 çözünürlülük buna uygun config dosyası hangisi acaba?
 
Birde şöyle bişi buldum ama işime yararmı acaba
 

Dosya Ekleri

  • 550m GT.txt
    4,6 KB · Görüntüleme: 115
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı