S6 Edge Nasıldır ?

Basri37

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2015
Mesajlar
315
Makaleler
2
S6 Edge almayı düşünüyorum, ısınma sorunu var mıdır 3-4 yıl idare eder mi? Yani kasar mı, mümkünse kullanan birinde cevap yazarsa iyi olur.
 
Pil ömrü ve kamera yönünden çok iyi bir cihaz. Kullanılan işlemci şu an bile fazla geliyor, 3-4 sene daha sorunsuz götürür.
 
S6 modellerinin pili iyi değildir, normal kullanımda 1 günü çıkarır. Donanım, kamera, performans, tasarım olarak çok iyi bir telefon. Hızlı şarj desteğininde olması iyi. Isınma sorunu yok, malzeme kalitesi cam olduğu için ısıyı fazla hissettirebilir yalnız. S6 Edge modeli yerine de S6 almanı öneririm. Eğer aynı fiyatta değillerse Edge modelini almanın bir anlamı yok. S6 Edge Plus batarya olarak iyidir, diğer modeller değil.
 
Note 5'de iyi telefon. Şu an yazıyı onunla yazıyorum. Note 5'in yanında kalem gelmesi benim için çok iyi avantaj. Mesela bir kitabın pdf'sini indirip çözüyorum. Onun dışında dersteki notlarımı ödevimi yazıyorum kitap defter çıkartmaya uğraşmak yerine direk cebimden çıkartıp yazıyorum. Hem Note 5 alırsan VR kampanyası var. Bedavaya VR alabiliyorsun.
VR linki: Galaxy S7 | Note5 | Gear VR
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı