Oyun Amaçlı Kulaklık Önerisi

Yuspro

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
857
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle şu an kullandığım daha doğrusu kullanamadığım ürün Philips SHL 3000, iki yıl önce almıştım sanırım, ilk aldığımda gayet güzel kullanıyordum ama son zamanlarda yarım saat sonra kulaklarımı terletiyor ve bir acı hissi duyuyorum yani konfor sıfır.
Aklımda iki ürün var Logitech G230 ve Logitech H150. Aralarında çok büyük bir fiyat farkı var ve birbiri ile çok alakasız ürünler. Benim isteğim uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermemesi ve tatmin edici bir ses kalitesi, dış sesleri tamamen kesmesine gerek yok o kadar takıntılı değilim yani dünya ile bağlantım tamamen kopsun istemem :)
Sizce 50-60 TL fiyat bandındaki H150 ihtiyaçlarımı karşılayabilir mi yoksa 150-200 TL verip G230 mu alayım veya sizin başka bir öneriniz var mı?
 
Bir Bütçe Söylersen Daha İyi Seçmemize Yardımcı Olursun.
Maksimum 200 TL verebilirim ama amacım isteklerimi karşılayacak şekilde, olabildiğince fiyatı düşürmek.

@politetrafloraetilen Razer çok pahalı ama HayperX hoşuma gitti şık duruyor açıkçası, yeni olmasıda cabası tabi :) Teşekkür ederim önerin için aklımda bulunduracağım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı