XEON X5460 - HD 7850 GTA 5 (Ultra) Testi! Çok Şaşıracaksınız!

XEON Serisi işlemciler ülkemizde biraz popüler olsa bu yaşlı canavarlar ile neler yapabileceğinize inanamazsınız. Şu an kullandığım XEON X5460 ile GTA 5'i Full HD ve Ultra ayarlarda oynuyorum. Birkaç forumda söylediğimde inanmayıp dalga geçtiler o yüzden video yaptım ve yükledim. Aynı şekilde başka oyun testleri de yapacağım ki zaten çoğu oyunu test ettim ve sonuçlar müthiş. (Dota 2 Full HD + Ultra Ayarlar 70 - 80FPS) (CS:GO 1024x768 75hz. 4x MSA 4X AA + Shadow ve Shader Ultra 200-350 FPS) (Dark Souls 3 Full HD + Ultra 35-50 FPS) (BF3 64 kişilik sunucuda FULL HD + Ultra ayarlar 55-80) Gibi daha birçok test yaptım önceden ancak videoya almadım. Kanalıma tek tek yükleyeceğim bundan sonra. Fazla söze gerek yok izleyin ve görün.

Buyrun:


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almak istiyorum bu işlemcilerden tam sistemini yazar mısın dostum. Birde taktığın gibi direk çalıştımı yoksa BIOS mod felan yaptın mı ?
 
Ben alacağım ünvanda "No need adapter" yani adaptöre ihtiyaç yok şeklinde bir ibare var. Güzelce LGA775`e takılabilir :) Üstüne bir de EVGA GTX 950 SC almayı planlıyorum. Acaba kaç yıl götürür beni :matrix:
Onu kullananlar pin atlatma ile kullandıklarını görmüştüm. Kaç yıl götüreceğine gelince bu sizin ihtiyacınıza göre değişir. 3-4 yıl beni götürür mesela.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı