This War Of Mine İncelemesi | Oynadığım En Güzel Oyun

M. Samet

Kilopat
Katılım
23 Ağustos 2015
Mesajlar
4.473
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam millet, bu konuda This War Of Mine adlı harika oyunu size tavsiye edeceğim. [emoji4]

Oyun hayatta kalma oyunu. Anladığım kadarıyla bir savaş çıkmış ve herkes hayatta kalmaya çalışıyor. Herkes yağmalıyor, takas yapıyor, öldürüyor... Oyunda 3 arkadaş aynı evde hayatta kalmaya çalışıyor. Oyunun en beğendiğim tarafı gergin atmosferi. Bir evi yağmalarken ya da dövüşürken "Ölür müyüm?" diye aklınız çıkıyor. [emoji4]

Ben oyunu Sheltered'a oldukça benzettim. Oyun G2A'da 13, Steam'de ise 31 TL. Alın, oynayın. Mükemmel oyun. [emoji4]
 
Ben de Steam Yaz İndirimlerinde almıştım. Gerçekten size savaş atmosferini yaşatan bir oyun. İnceleme yazmışsınız başlığa ama detaya pek fazla girmemişsiniz.
 
Ben 2 gün önce indirimde gördüm. Başka bir oyun da indirimdeydi, kartımda ikisine yeterli para yoktu, ben de diğeri yani Dead Space2'yi aldım. Dead Space 2 de güzel ama oynanışı çok zor, çok seçenek var. Kısıtlı cephane falan çok zor. Keşke This War of Mine alsaydım dedim, ona da Steam'de incelemelere baktığımda adamlar gelişmek uzun sürüyor. Sıkılanlar oynamasın demiş, doğru mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kesinlikle çok eğlenceli. 3 saat oynadım. Bana 1 saat gibi geldi. Bu oyunda da oynanış biraz zor sayılır. Ev içinde 3 kişi A kişisine yemek yaptıracağım ama B kişisi seçili oluyor. Adamı uyandırıp yemek yaptırıyorum. Gelişmek uzun sürüyor.
 
Oyun geçmiş yıllarda yaşanan bosna savaşlarını konu alıyor, savaşı bizzat yaşayan ve o yaşlarda çocuk olan yapımcı, büyüdüğünde oyunun hikayesini yazıyor. ''Oyun içi Atmosfer'' dediğiniz zaman ilk 5'e girecek oyundur. Kulaklığı takın, ışıkları kapatın ve diyaloglara odaklanın..

Savaşta asker olmak da, sivil olmak da çok zor..
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı