RX 480 Sisteme Yorum

Elsewiir

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2016
Mesajlar
169
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. 3000₺'ye yakın bir param var. Sistem toplamak istiyorum. Monitörüm hali hazırda var. Düşündüğüm sistem şöyle;

  • İşlemci: Intel i5 6400
  • Anakart: MSI B150M Bazooka
  • Ram: Kingston HyperX Fury 2133MHz 8GB*2
  • Ekran Kartı: Sapphire Rx 480 Nitro 4GB
  • Kasa: Dark N10
  • PSU: Aerocool KCAS 600W 80+
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet güzel F/P bir sistem olmuş. Birde free-sync bütçenize göre 144Hz yada 75Hz bir monitör seçerseniz tadından yenmez. İşlemciye bir yorum getirilebilir i56402p nin daha ucuz ve turbo boost ile daha performanslı olduğunu duymuştum. Fiyat farkı dahili grafik kartının bir tık kötü olduğu için diye biliyorum.
 
Sizce Ram'i 8GB'a düşürüp, SSD takmalı mıyım? Yalnız eğer ki öyle bir şey yaparsam 2. Ram'i 7 ay sonra alabilirim. Bu durumu da göz önünde bulundurun tavsiye ederken, teşekkürler.
 
Bencede SSD almalısın. RAM seni idare eder. Fakat SSD içinde aynı şey geçerli ilerde aynı şekilde SSD de alabilirsin. Seçim senin fakat SSD nin katkısı RAM den daha çok olacak bu sistem için.
 
7 ay sonra alacaksan RAM kalsın, bazı oyunlar 8 GB üstüne çıkabiliyor. 8 GB çoğu oyun için yine yeterli. Hangi oyunları oynayacaksın?
Valla yıllardır kötü bir bilgisayarım olduğu için oynayamadığım oyun çok fazla fakat, öyle çok fazla aksiyon tarzı oyunlar oynayan birisi değilim. Bir tek CS:GO oynuyorum FPS olarak. Battlefield olsun, Rust olsun, DOTA & LOL olsun bunları sık oynarım. Moba ve strateji adamıyım ben. Hikayeli oyunları pek oynamıyorum.
 
i5 6402P'de Smart Cache özelliği yok diye biliyorum, fakat 6402P'yi de tavsiye edenler var. Ne yapmalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı