256 GB iPhone 7 Plus Kutu Açılımı

  • Konuyu başlatan can34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 20B
Hayirli olsun kardesim. Gule gule kullan. Bende alicam da sence 7 mi 7 plus mi almaliyim nedeniyle birlikte yazarmisin bide kaba olamuyacak fakat koruyan kilif ve ekran koruyucu onerirsen sevinirim.
7 Plus al bence, 7'lerin ekranı küçük geliyor bana. Puro markası kılıf alabilirsin, ekran koruyucu olarak çok da bir fark yok markalar arasında ama bence cam ekran koruyucu yerine plastik ekran koruyucu almak daha rahat bir kullanım yapılmasını sağlıyor ekranda.

6S Plus dururken 7 Plus almak biraz parayı çarçur etmek olmuş.
Senelerdir iPhone modellerinden satın alıyorum ve kullanıyorum, ilk defa bu sene görünüş ve renk uyumu bu kadar hoşuma gitti. Bellek miktarı olarak da 128 GB bana yetmediği için, ''256 GB'' aldım zaten ve rahat rahat içerikleri yükleyebiliyorum. Ben beğendim yani. :)
 
@can34 hocam hayırlı olsun. Akrabam 6S'i satıp 7 alacak kamera olarak bir fark gördünüz?
Kameralar çok benzer dediğin modellerde fakat en önemli farkı 6S'de olmayan ve 7'de olan şey şu; ''Optik görüntü stabilizasyonu.'' Yani sen hareket halinde video çekimi yaparken 6S'de görüntüde çok titreme olurken, 7'de çok daha az oluyor bu özellik mevcut olduğu için.
Optik görüntü stabilizasyonu özelliği olan iPhone modelleri 6S Plus, 7, 7 Plus modelleridir.
 
Sağolun hocam bilgilendirme için. OIS özelliği olduğunu biliyorum.
Aynen.

7+ alınır ama yurtdışından alınmalı, Türkiye'den alınacaksa 6S daha uygun olur çünkü aradaki fiyat farkı çok fazla.
Aslında diğer tüm iPhone serileri ile farklı bir seri bu 7 serisi, çünkü ''home'' butonu artık eskisi gibi değil kullanımı çok farklı bir hissiyatta ve bence eskisi daha iyiydi de neyse yani. Türkiye'de pahalı olmayan bir teknolojik ürün yok zaten çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. :) Bir sonraki iPhone modeli 5.000 TL olabilir mesela. Geçen sene 4.250 TL idi en yüksek fiyatlı iPhone modeli, şimdi 4.600 TL yani. Amerika vizesi olanlar ve de zamanı olanların Amerika'dan iPhone almasını öneririm.
 
Bunun sebebi geçen sene en son 128 GB, bu sene ise 256 GB olduğunu düşündünüz mü acaba? Ama yok, burada sizin amaç ülkeye laf atmak değil mi?
Gerçekler bunlar. Türkiye'de 350.000 TL'lik sıfır bir araba için 150.000 TL vergi ödemek senin hoşuna gider mi diye düşün, sonra yorum yazarsın.
 
Bunun sebebi geçen sene en son 128 GB, bu sene ise 256 GB olduğunu düşündünüz mü acaba? Ama yok, burada sizin amaç ülkeye laf atmak değil mi?
Her yorumu devlet düşmanlığı olarak algılıyorsan yapacak bir şey yok. ÖTV, KDV gibi aşırı yüksek vergilerden haberin yokmuş gibi bir de yorum yapıyorsun. iPhone'nin sitesine girersen telefonun 2.292,00 liraya geldiğini vergilerle birlikte 3.249,00 lira olduğu görürsün.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı