General Mobile GM 5 Plus Alınır mı?

Olmamasının sebebi Türkiye'de üretiliyor olması. Vergisi falan fazla olmuyor galiba sebebi bu. Bir de İşlemcisi birazcık düşük kalmış.
 
Ben kullanıcısıyım Bence bu fiyata değecek bir Telefon hatta bence bunun fiyatı 1.500 1.700 tl civarı olmalıydı
O kadar da abartmamak lazım, fiyatını hak eden bir telefon sadece. 200 lira daha pahalı olsa bu telefonu almayı düşünmezdim muhtemelen.

Olmamasının sebebi Türkiye'de üretiliyor olması. Vergisi falan fazla olmuyor galiba sebebi bu. Bir de İşlemcisi birazcık düşük kalmış.
Türkiye'de üretilmiyor, belki bi ihtimal GM logosu burada basılıyordur, yazılımı burada atılıyordur.
Dünyaya da satılan bi telefon GM5 Plus ve 200 dolardan satışta. Bu açıdan baktığında telefonu bir hayli yüksek bir fiyata sattıklarını görebilirsin. (Bu dediğim her telefon için geçerli, o da Türkiye'nin farkı.)
 
Kardeşim bir aydan beri kullanıyor. Android 7.0 güncellemesinden sonra dokunmatiğin bazen çalışmadığını söyledi. Kendim de denedim, gerçekten de öyle olduğunu gördüm.
 
sakın arkadaşlar almayın her telefonun kusuru vardır ama bununki cok fazla garantili ürünlerden kullanıcı hatası diyip ücret talep ediyorlar şarj olmuyor diye gönderdim benden 290tl ücret istenildi kimse ilgilenmiyor ürünlerinin arkasında durmuyorlar sakın uzak durun derim
 
Gm tavsiye etmiyorum sizi yarı yolda koyabilir.
Beni koymadı ama...

Dün telefona Android 7.1.1 güncellemesi geldi.

Şık ve güzep bir telefon.
Alternatif olarak Xiaomi markasına bakılabilir.

Ya beyler boşuna çamur atmayın. 900 liraya aldığım bir telefon. Samsung'un J serisi veya LG nin G3'ünü düşünürken bunu aldım.

Biraz ısınıyor ama olsun o kadar da.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı