Windows 10 Alınmalı mı?

Ubernoob78

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar size bir süredir kafamı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum. Bundan yaklaşık bir sene önce bilgisayar topladım ve Windows 10 kurdum ve önceden de lisansım olmadığı için bu zamana kadar Windows'u etkinleştirmedim. Şimdiden sonra almalı mıyım? Alırsam veya almazsam ne kaybedip ne kazanırım? Ve alırsam da ucuza nereden alabilirim? Cevaplarsanız sevinirim. @MF
 
Oyun satın alınan bir çok sitede var. Bakabilirsin hepsine tek tek. + yada - ne olur bilmiyorum. Sadece korsana destek vermediğini gösterirsin. Arkadaşların da dediği gibi kendini daha güvende hissedersin. Orijinal yazılım kullanmak her zaman daha iyidir.
 
Anladığım kadarıyla sahte yazılım kullanmıyorsun, benim de yaptığım gibi sadece Windows'u etkinleştirme yapmadan kullanmışsın. Bildiğim kadarıyla sadece belli kişiselleştirme durumlarını kullanamıyoruz. Kullanım amacına bağlı olarak lisans kodunu almanın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Şimdiye kadar sadece hesap profil resmini değiştirmek istedim ve bunu gerçekleştiremedim.
 
Ben de bu şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Güncellemeler falan da etkinleştirilmiş sürümle aynı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı